K.F.C. Schoten S.K.

1 - 1

Din. 01 augustus 2000 - 19.00 u.

R. Antwerp F.C.

 
 
 
 
Plaats: Gemeentepark Schoten

Toeschouwers: 750
 
Scheidsrechter: -
 
Mampaey houdt thuisploeg van zege
SCHOTEN - Coach Van Acker liet alle jongens opdraven die in de voorbereiding door allerlei omstandigheden niet veel aan spelen toe kwamen. Na de rust maakte Sandro Da Silva zijn heroptreden na blessure. De gelegenheidsploeg was een maatje te licht voor een goed georganiseerd KFC Schoten SK.

Minder in balbezit, maar de thuisploeg stelde zich in de zone van de waarheid gevaarlijker aan. Bij R Antwerp FC vond Ki-Hyeon Seol te weinig aanspeelpunten. Bimbo Fatokun en Gert Peelman verslikten zich te veel in persoonlijke acties. De wederoptredende Sandro Da Silva miste nog wedstrijdritme en kreeg geen vaart in de partij. Nadat Dausy eerder al twee keer dicht bij het openingsdoelpunt kwam, was het uiteindelijk Curto die de thuisploeg op voorsprong schoot.

De tweede helft bracht niet veel verbetering voor de bezoekers, die tevergeefs zochten naar samenhang. Kris Mampaey had zelfs een uitstekende reflex in huis om Nechelput van de verdubbeling te houden. Gert Peelman en Ganiyu Owolabi staken even de neus aan het venster, maar Ki-Hyeon Seol kwam het dichtst hij een doelpunt met een snoeiharde vrije trap op de paal. Uiteindelijk kregen de bezoekers de gelijkmaker op een presenteerblaadje. Reyntjens speelde in een onschuldige fase terug en Mertens trapte flagrant naast de hal.
(E.N. - bron: GvA - 02/08/2000)
 
 
 
R. Antwerp F.C.
1 Kris Mampaey
25 Dave Van Puym
5 Laszlo Nagy
24 Karel D'Haene
7 Gunter Ribus
23 Maarten Van Staeyen
2 Abdul Saleem Senanu
10 Sandro da Silva
15 Bimbo Fatokun
11 Gert Peelman
26 Ki-Hyeon Seol
 
46' 10 Sandro da Silva (uit)/
9 Ganiyu Owolabi (in)
K.F.C. Schoten S.K.
Mertens
Reyntjens - 87' (O)
Franken
Janssens
Bollaerts
Van Riel
K. Budts
Curto - 36'
Bartholomeeussen
David Nechelput
Dirk Dausy
 
29' Bartholomeeussen (uit)/
Portael (in)
76' D. Dausy (uit)/
Van Bouwel (in)
88' K. Budts (uit)/
Smets (in)