K.S.V. Wildert

0 - 8

Zat. 10/07/2004 18:00 u.

R. Antwerp F.C.

 
 
 
 
Plaats: terrein Steenhovenstraat

Toeschouwers: 500
 
Scheidsrechter: Jan De Bock

Lijnrechters: P. Van Gysel - V. Vervloet
 
Onder een verkwikkend zonnetje

Eigen bericht - Slechts drie wijzigingen in het team van gelegenheidscoach Verniers t.o.v. het oefenduel in Wuustwezel. In het doel opnieuw numero uno Yves Feys, op rechtsachter Moumou Cissť en in de middenzone tester Alain Van Mieghem (ex-Roda J.C.). Zij kwamen i.p.v. Angel Pindado, Edwin Ouon en Alex Di Gregorio. Het viel te proberen.

Het werd net als in de voorgaande matchen geen wilde stormloop, maar ook nu moest de tegenstander zich met man en macht verdedigen. Na de aftrap wel een eerste groenzwarte speldenprikje. Bernt Evens miste de interceptie, de spits kopte de negen door de buitenspelval. De bal ging naast. Nadien kregen de lokalen vooral voor de pauze geen drie, vier passes bij mekaar gespeeld. Pinxten-Evens hielden centraal het slot op de deur. De Bosuilen leken de bal te monopoliseren. Toch duurde het dik acht minuten eer Dejan Mitrovic er in een dubbele ťťn-twee met GabriŽl Persa ook een doelpunt uit puurde.

Hij deponeerde de bal netjes in de verste hoek. Enkele corners, een slechtgerichte kopbal van Dejan Mitrovic, een streep van de prima aanspeelbare en hardwerkende Alain Van Mieghem, een paar knalletjes van o.a. GabriŽl Persa en Dejan Mitrovic op de doelman verder, was het opnieuw de beurt aan Dejan Mitrovic om te scoren. De ServiŽr devieerde een strakke voorzet van de bedrijvige Giovanni Fedorow met het hoofd tegen de touwen. Een snelle combinatie Moumou Cissť-Souleymane Mamam en nog geen twee minuten later stond het via een opwippertje van GabriŽl Persa al 0-3. Souleymane Mamam kwam er op pass van Dejan Mitrovic ook heel dicht bij, maar hij verstrikte zich half in de bal en stuurde naast.

Na de pauze werd de achterste gordel van de Great Old grondig door mekaar gehusseld. In doel Naby Yattara, op rechtsachter kwam Edwin Ouon, centraal het Franstalige testersduo Alan Leveque-Christophe Preseaux, Moumou Cissť verhuisde naar links. Meteen kroop de verdediging een stuk dieper achteruit. Dat bracht opvallend meer loopruimte voor de aanvallende sector. Ook thuisploeg KSV Wildert kon zich al eens tot aan de grote rechthoek doorzetten. Slechts een enkele keer bedreigde het de Antwerpdoelman, maar die wist er raad mee. Dejan Mitrovic wierp zich nadrukkelijker op als verbinding tussen de linies.

Moumou Cissť kreeg de handen op mekaar voor een goedgeborstelde vrijschop die de doelman via de paal in hoekschop verwerkte. De zwoegende GabriŽl Persa oogstte daarentegen hoongelach en nog ergere scheldwoorden voor zijn, toegegeven, bij momenten onhandige missers voor het lokale doel. Giovanni Fedorow flyerde langs de linkerflank. Naar binnen zwenkend rondde hij een persoonlijke actie met een lage schuiver in de lange hoek succesvol af (0-4). Het had bijna twintig minuten geduurd, maar vanaf dan leek de roodwitte doelpuntenhonger niet meer te stillen. GabriŽl Persa met zijn tweede van de avond voor 0-5.

De laatste tien minuten moest het lokale KSV er nog drie incasseren. Giovanni Fedorow prikte een voorzet van Dejan Mitrovic binnen, de 1,9m-lange tester Christophe Preseaux deed er ook eentje bij met een geplaatste kopbal, David Van Passel bekroonde zijn geslaagde invalbeurt met een doelpunt. Aangename oefenpartij onder een stralend zonnetje. Afwachten wat het woensdag wordt tegen Yeovil Town...

(PeWe - bron: De ANTWERPSUPPORTER Online - 11/07/2004)
 
 
 
R. Antwerp F.C.
1 Yves Feys (K)
6 Moumou Cisse
5 Harald Pinxten
4 Bernt Evens
7 Jens Govaerts
13 Souleymane Mamam
12 Gideon Imagbudu
8 Alain Van Mieghem
11 Dejan Mitrovic - 8' - 31'
12 GabriŽl Persa - 33' - 67'
14 Giovanni Fedorow - 64' - 82'
 
46' 7 Jens Govaerts (uit)/
18 Edwin Ouon (in)
46' 5 Harald Pinxten (uit)/
9 Christophe Prťseaux (in) - 84'
46' 4 Bernt Evens (uit)/
17 Alan Leveque (T.) (in)
46' 1 Yves Feys (uit)/
21 Naby Moussa Yattara (in)
60' 8 Alain Van Mieghem (uit)/
14 Alan Grozdanic (in)
75' 13 Souleymane Mamam (uit)/
15 David Van Passel (in) - 86'
K.S.V. Wildert
1 Frank Luyckx
9 Bart Noyens
6 Kristof Costermans
7 Luc Van Hooijdonk
16 Kevin Konings
3 Dave Quirijnen
8 Rudi Schenk
4 Mark Brugmans
5 Nico Jacobs
13 Niels Gommeren
10 Maarten Gommeren
 
46' 7 Luc Van Hooijdonk (uit)/
15 Bart Theuns (in)
46' 16 Kevin Konings (uit)/
2 Steve Van Schevensteen (in)