Scheidsrechter: Erik Hannes

Lijnrechters: Theo Arnouts - Willy Boven

Na R Antwerp FC - Tavriya Simferopol

R Antwerp FC scoort niet

DEURNE - Weinig hoogstaande oefenwedstrijd. Geen noemenswaardige aanvalspogingen in de eerste helft, laat staan een doelkans. Zelf was het achterin oppassen geblazen voor de snelle acties van de Oekraïense tegenstander die te weinig gevaar inhielden zodat de 0-0 ruststand geen verwondering wekte.

Met de pauze werd Gouram Makaev gewisseld voor Sinisa Koncalovic. Het duurde nog tot de 64e minuut voor de als invaller weerhouden Cisse Severeyns werd ingebracht voor Manu Karagiannis die met een enkelblessure naar de kleedkamer verdween. Nadat Tavriya tekenen van vermoeidheid vertoonde, kregen Sinisa Koncalovic en Ganiyu Owolabi een schietkans.

De eerst mikte naast, de tweede in het zijnet. In de slotfase leek Cisse Severeyns op weg naar een doelpunt, maar de bal ging te ver van zijn voet zodat hij niet tot scoren kwam. Aan de overzijde kon een attente Ranko Stojic de nul op het bord houden (J.Cla - GvA - 27/03/1997).

11 Gouram Makaev

46' 6 Dragan Glogovac (uit)/
16 Sinisa Koncalovic (in)
80' 7 Manu Karagiannis (uit)/
11 Oleg Muraviov

46' 5 Sergey Vetrennicov (uit)/
15 Dimitriy Nazarov (in)
46' 4 Victor Smigunov (uit)/
16 Igor Volicov (in)
46' 7 Vladimir Fursov (uit)/
12 Maxim Levitski (in)
46' 9 Alexei Osipov (uit)/
14 Alexendr Burdin (in)
72' 11 Oleg Muraviov (uit)/