Scheidsrechter: Geert Meesschaert

Lijnrechters: Rombout Hennissen - Peter Bonte

Vierde official: Didier De Bock

R Antwerp FC beleeft een collectieve off-day
HARELBEKE - In een zwakke wedstrijd liet R Antwerp FC het compleet afweten. De Great Old was duidelijk voor een puntje naar Harelbeke gekomen en dacht slechts uitzonderlijk aan aanvallen. KRC Harelbeke had het beste van het spel maar ondanks enkele vlotte combinaties bleven echte kansen uit.

Vijf minuten voor rust speelde Lachambre in het centrum Thompson aan. Hij versloeg zonder dralen Kris Mampaey. Het spelniveau werd er na de rust niet beter op. De thuisploeg plooide terug, maar de bezoekers slaagden er niet in om beter in de wedstrijd te komen. Het was integendeel KRC Harelbeke dat de kloof via Thompson verder uitdiepte.

Minuut per minuut
40' G O A L: pas met de rust in zicht valt de eerste kans en warempel ook het eerste doelpunt. Lachambre mag voorzetten vanop de rechterflank en vindt in het centrum Thompson. Hij verslaat één tijd Antwerpdoelman Kris Mampaey (1-0).
45' Een vrijschop van Patje Goots wordt door een Harelbeekse verdediger nipt in hoekschop verwerkt.
55' Noureddine Ziyati stuurt Patje Goots diep. De Antwerpspits lobt de bal over de uitgelopen Camara, maar naast het doel.
72' G O A L: Harmat beloopt de rechterflank en bedient Thompson. De Harelbeekse spits trapt zijn tweede van de middag binnen. Het staat 2-0.
76' Camara tikt een kopbal van Tony Sergeant over de lat.

26 Ki-Hyeon Seol

46' 6 William Verbeeck (uit)/
18 Jim Davis (in)
46' 26 Ki-Hyeon Seol (uit)/