R. Antwerp F.C.

1 - 2

Zat. 28/07/2001 19:00 u.

Hapoel Tel Aviv

 
 
 
 
Plaats: Gemeentelijk Sportstadion Schepersdijk

Toeschouwers: 800
 
Scheidsrechter: Eddy Vermeirsch
 
R Antwerp FC zit nog met vraagtekens
WESTMALLE - R Antwerp FC leverde tegen Hapoel ondanks de nederlaag ťťn van zijn betere prestaties in een tot dusver tegenvallende oefencampagne. Van een vriendschappelijke wedstrijd was nauwelijks sprake, want al gauw ontaardde het duel van IsraŽlische kant in een ordinaire schoppartij. Met vijf gele en een rode kaart mocht Tel Aviv niet eens klagen over de leiding van scheidsrechter Vermeirsch.

R Antwerp FC kwam even over het halfuur op achterstand toen Osterc na hoekschop binnenknalde. Het antwoord liet niet lang op zich wachten. Nog voor de rust prikte Omar Mussa op voorzet van William Verbeeck gevat de gelijkmaker binnen. Bijna kende de Burundese spits even later opnieuw succes, maar zijn kopstoot spatte op de deklat uiteen.

Na de rust schopte Hapoel naar alles wat bewoog en was er van voetballen nauwelijks nog sprake. De IsraŽli's trokken het laken wel nog naar zich toe met een streep van Abuksis in de winkelhaak. R.A.F.C. legde enkele geslaagde combinaties op de mat, maar botste op een euvel dat niet nieuw is in deze voorbereiding: er werden weinig of geen kansen afgedwongen.

"Dat is een probleem," beseft trainer Wim De Coninck. "Dat was al tegen KVK Westmalle zo in de allereerste match en het is sindsdien niet verbeterd." Twee weken voor de start van de competitie blijft de Great Old met vraagtekens zitten over de eigen kwaliteiten. "Vorige week, tegen AZ, speelden we degelijk, maar in Schoten zetten we ineens twee stappen terug van waar ik dacht dat we op dat moment stonden," aldus Wim De Coninck. "Gelukkig konden we nu opnieuw een stap voorwaarts zetten."
(J.V.C. - bron: GvA - 30/07/2001)
 
 
 
R. Antwerp F.C.
1 Aleksander Klak
5 Harald Pinxten
3 Stefan Leleu
18 Zoran Campara
4 Bernt Evens
8 Giovanni Dekeyser
24 Karel D'Haene
14 Tony Sergeant
6 William Verbeeck
11 Omar Mussa - 40'
25 Ousmane Sanda Sanda
 
46' 14 Tony Sergeant (uit)/
10 Noureddine Ziyati (in)
46' 6 William Verbeeck (uit)/
22 Sandro de Souza Yokota (in)
46' 11 Omar Mussa (uit)/
9 Sead Salahovic (in)
75' 18 Zoran Campara (uit)/
2 Barry Budts (in)
75' 25 Ousmane Sanda Sanda (uit)/
15 Kevin De Pauw (in)
Hapoel Tel Aviv
Osterc - 35'
Abuksis - 62'