Scheidsrechter: Serge Gumienny

Lijnrechters: Alain Gerard - Johan Naessens

Vierde official: Yves Muyle

Weinig opwinding bij The Great Old
Een wedstrijd waarin geen van beide ploegen nog iets te winnen of te verliezen had, er zat dan ook niet veel spanning in.

R Antwerp FC kwam vroeg op voorsprong. KVC Westerlo maakte 20 minuten voor affluiten de gelijkmaker. Na het openingsdoelpunt viel de wedstrijd stil. KVC Westerlo had het meeste balbezit, maar deed daar voor rust weinig of niets mee. Vlak voor de pauze konden ze voor de eerste keer echt dreigen.

De Great Old van zijn kant zakte na het heel vroege doelpunt van ouwe getrouwe Patje Goots helemaal weg. Liep te vaak achter de bal aan. Na het inbrengen van Pelic kon KVC Westerlo dreigen en kregen ze wat ze verdienden. In de laatste minuut kregen de bezoekers nog dé kans om te winnen. Severeyns ging alleen op doelman Yves Feys af, maar besloot naast.

Het was een zwakke einde seizoenswedstrijd. Geen van de twee ploegen was bij machte om verschil te maken, logische eindstand dus.
(bron: Sport24 - 07/04/2002)

Minuut per minuut
00' Vooraf: bij de thuisploeg zijn Gunter Ribus en Kurt Mertens geblesseerd, Zoran Campara zit een gele schorsing uit, Zoran Ljubinkovic maakt zijn debuut. Bij KVC Westerlo krijgt de jonge doelman Bourdon weer zijn kans, Pelic start op de bank. Spelleider is Serge Gumienny.
01' G O A L: de alleereerste aanval van de wedstrijd. Bernt Evens zet voor, Dauwen weert slecht af en Patje Goots komt alleen voor de keeper. Hij kan makkelijk afwerken, de jonge Westelse doelman Bourdon mag zich omdraaien.
35' Patje Goots stuurt Tony Sergeant diep, maar hij trapt wild over. Voor de rest weinig of geen kansen of mogelijkheden in de wedstrijd.
41' De eerste helft zit er bijna op. Het spel van geen van beide ploegen is wat je mooi noemt. R.A.F.C. verdedigt de vroege voorsprong. KVC Westerlo lijkt niet in staat iets aan die stand te veranderen.
45' Pal voor de rust krijgt KVC Westerlo een vrije trap net buiten het strafschopgebied. Yves Feys bokst de bal in de voeten van Schaessens die met een lobje probeert. De poging strandt op de binnenkant van de paal en botst zo terug het veld in.
45' Rust: R Antwerp FC-KVC Westerlo is een wedstrijd met weinig opwinding. Na de sterke start en het doelpunt van rood-wit, maakten ze bijna niets meer klaar. KVC Westerlo was de betere ploeg, maar kon geen kansen creëren. Hopelijk verbetert het spelpeil na de pauze.
50' Van den Bossche passt mooi naar Vandenbergh, maar zijn poging strandt op doelman Yves Feys.
65' Jef Delen waagt zijn kans. Het schot wordt door Yves Feys gepakt.
69' G O A L: de net ingevallen Pelic opent mooi op Vandenbergh die alleen op Yves Feys afkan. Hij scoort met een mooi schot in de hoek.
88' De net ingevallen Omar Mussa schiet, recht op doelman Bourdon.
89' Heet standje voor doel: Omar Mussa knalt. Het schot wordt op de lijn gered. Bourdon pakt de rebound.
90' In de laatste minuut trekt Severeyns alleen richting Antwerpdoel, hij steekt naast. Spelleider Gumienny fluit de ontgoochelende partij af.

19 Patrick Goots - 1'

46' 24 Karel D'Haene (uit)/
16 Tom Peeters (in)
57' 7 Sandro de Souza Yokota (uit)/
12 Abdul Saleem Senanu (in)
84' 2 Zoran Ljubinkovic (uit)/
22 Kevin Vandenbergh - 69'

62' 19 Antonio Dos Santos (uit)/
9 Vedran Pelic (in)
70' 23 Toussaint Natama (uit)/
11 Francis Severeyns (in)
83' 3 Marc Schaessens (uit)/