Scheidsrechter: Paul Allaerts

Lijnrechters: Marcel Mallach - Gery Demeulemeestere

Vierde official: Claude Bourdouxhe

Tegenvallend K. Sp. Lokeren S.N. W. niet voorbij R Antwerp FC
Na een saaie partij met weinig geďnspireerde ploegen, is een billijk 0-0 gelijkspel een logische einduitslag.

Het duel tussen K Sp. Lokeren SNW en R Antwerp FC was een typische eindeseizoensmatch. Weinig inspiratie, geen tempo en bijna geen doelkansen. Tony Sergeant kon in de beginfase van de wedstrijd tot tweemaal toe zijn ploeg op voorsprong brengen, maar miste telkens. De thuisploeg was vooral op stilstaande fazen het gevaarlijkst. Kristinsson zag tweemaal een vrije trap op de lat stuiten. Bangoura was nog het dichtst bij een treffer maar het leer stuitterde op de onderkant van de lat.

Het eindigde dus op een scoreloos gelijkspel. Wat zielig voor twee teams die niets meer te winnen of te verliezen hadden.
(bron: sport24 - 14/04/2002)

Minuut per minuut
00' Vooraf: bij de thuisploeg is Vonasek out met knieproblemen, Katana staat weer in de basis. De Great Old doet opnieuw beroep op Zoran Campara, terug na een blessure. Coach Henk Houwaart laat nieuwkomer Arek Kubik starten op de bank. Spelleider is Allaerts.
01' Er zijn zo'n 3.000 toeschouwers komen opdagen. Met slechts een wedstrijd buitenshuis gewonnen dit seizoen, kan je bijna stellen dat de Great Old het vanmiddag erg moeilijk zal hebben tegen de Waaslanders.
08' R Antwerp FC begint het beste aan de wedstrijd. Tony Sergeant is kort bij een doelpunt, maar de kopbal gaat net over het doel van Dabanovic.
15' Het tempo van de wedstrijd ligt laag. Beide ploegen hebben er blijkbaar niet veel zin in. Rood-wit dreigt nog eens via Tony Sergeant op aangeven van De Sousa. De poging gaat alweer over.
25' De eerste echte dreiging van de thuisploeg: de vrije trap van Kristinsson vliegt millimeters naast.
35' Weinig inzet langs beide kanten. De Geest ziet een voorzet-schot op de paal belanden.
45' Rust: het ontbreekt deze typische eindeseizoenswedstrijd aan tempo, goede combinaties en vooral doelkansen. In de beginfase kreeg Tony Sergeant twee mogelijkheden tot scoren, maar verkwanselde ze. Ook K Sp. Lokeren SNW dreigde slechts tweemaal. Eerst via een vrije trap van Kristinsson, zonder moeite gestopt Yves Feys en nog met een voorzet-schot van De Geest op de paal.
46' Begin van de tweede helft.
48' Yves Feys stopt een ver schot van De Geest.
78' Bangoura kopt. De kopbal stuitert tegen de onderkant van de lat.
86' Een vrije trap van Kristinsson belandt tegen de lat.
90' Einde: een tegenvallend K Sp. Lokeren SNW is er niet in geslaagd om voorbij bezoeker R Antwerp FC te geraken. De tweede helft bood weinig acties, enkel Bangoura was kort bij een doelpunt. De bezoekers toonden weinig of niets in die tweede periode.

19 Patrick Goots

71' 14 Tony Sergeant (uit)/
24 Karel D'Haene (in)
73' 19 Patrick Goots (uit)/
11 Omar Mussa (in)
73' 13 Ibrahima Yattara (uit)/