Toeschouwers: ---

Scheidsrechter: ---

Oefencampagne 1995-'96 (04)

Na K Kampenhout SK - R Antwerp FC - Rudi Smidts treft drie keer raak

R Antwerp FC haalde het vlot in dit partijtje tegen de ploeg van zijn voormalige spits Harry Cnops. Coach Fazekas begon met de ploeg van vorig jaar die aan de rust met 0-3 voor stond via goals van Rudi Smidts (2) en Francis Severeyns. K Kampenhout SK kon een kwartiertje stand houden, maar toen gaf de fysieke kracht van de eersteklasser de doorslag.

Binnen de vijf minuten zorgde Rudi Smidts voor een 0-2 stand. Eerst verraste hij doelman Van Keerbergen met een verre, maar geplaatste kopbal. Even later joeg hij met rechts de bal van buiten het strafschopgebied in de bovenhoek. Van Keerbergen kwam nog gevat tussen op een hard schot van Krist Porte. Op voorzet van Sammy Greven dreef Cisse Severeyns met een opwippertje net voor het half uur de cijfers toch op.

Na rust verving Fazekas zes spelers. Enkele jongeren kregen hun kans. Naast libero Petar Cestic, de enige testspeler die mocht meedoen, ook Milos Svilar die na het uur een vierde doelpunt scoorde. Een kwartier voor tijd zette Rudi Smidts de forfaitcijfers op het bord. R.A.F.C. bleef dus ook na de pauze baas en diepte de voorsprong verder uit zelfs nadat de coach een half uur voor tijd de moeilijkheidsgraad verhoogde door Francis Severeyns naar de kant te halen om met tien verder te spelen. Bij K Kampenhout SK zorgde trainer Harry Cnops nog voor het meeste gevaar.

Antwerpaanwinst Cvijan Milosevic blijft lichtgeblesseerd en voetbalt voorlopig niet. Geert Emmerechts van zijn kant verlengde zijn contract met twee jaar (bron: onbekend - 17/07/1995).

9 Cisse Severeyns - 26'

46' 11 Rubenilson Monteiro Ferreira (uit)/
13 Milos Svilar (in) - 65'
46' 10 Rony Van Rethy (uit)/
16 Wim Kiekens (in)
46' 7 Carlo Lavigne (uit)/
12 Johan Mucher (in)
46' 6 Geert Emmerechts (uit)/
15 William Verbeeck (in)
46' 3 Nico Broeckaert (uit)/
14 Petar Cestic (in)
46' 1 Yves Van Der Straeten (uit)/
20 Ranko Stojic (in)
67' 9 Cisse Severeyns (uit)/
De Laet

67' Maarten Vanhoof (uit)/
Jurgen Van Ophalvens (in)
67' Sven Van Keerbergen (uit)/