Scheidsrechter: R. van der Bosse

Lijnrechters: G. Hubers - D. Mensel

Oefencampagne 1994-'95 (03)

Na FC Twente-Royal Antwerp FC - FC Twente scoort wel

De Bosuilen verloren gisteren de openingswedstrijd van het tornooi van Den Helder met 2-0 van FC Twente. De eerste twintig minuten kreeg de ploeg nochtans drie uitstekende doelkansen. Na balverlies kon de tegenpartij halverwege de eerste helft wel scoren. R Antwerp FC speelde met Rudi Smidts als gelegenheidslibero. Geert Emmerechts is immers geblesseerd en Nico Broeckaert werd niet opgesteld aangezien hij de competitiestart mist. Roodwit kreeg het na het doelpunt enige tijd vrij moeilijk, maar kon tot de rust de stand op 1-0 houden.
In de tweede helft incasseerden de bezoekers een tweede doelpunt, gescoord door Ellerman. Nadien hielden ze terug gelijke tred zonder evenwel de achterstand te kunnen inhalen.

Itzhaq Zohar

46' Cisse Severeyns (uit)/
John Aloisi (in)
46' Ratko Svilar (uit)/
Stewan Stojanovic (in)
66' Sammy Greven (uit)/
Rony Van Rethy (in)
72' Rubenilson Monteiro Ferreira (uit)/