Plaats: NAC-stadion Beatrixstraat

Toeschouwers: 7500

Scheidsrechter: ---

Oefencampagne 1994-'95 (09)

Na Nac Breda - R Antwerp FC - R.A.F.C. zegezeker in openingsmatch toernooi NAC Breda

R Antwerp FC nam in twee matchen over 45' deel aan het toernooi van NAC Breda. De eerste 45 minuten speelde de Great Old tegen de organiserende club uit Breda. Francis Severeyns opende de score met een kopbal op aangeven van Wim Kiekens (13'). Binnen de zestig seconden stelde Gerritsen gelijk. Toen Itzhacq Zohar in de 35e minuut foutief werd gestuit, kregen de Bosuilen een logische strafschop. De Israëli zette die zelf om. Uiteindelijk werd het 1-3 dankzij een tweede doelpunt van Francis Severeyns (bron: onbekend - 16/08/1994).

Het toernooi NAC Breda door Sonja

Een week voor de competitiestart heeft R Antwerp FC het toernooi van NAC Breda gewonnen. In de eerste 45' tegen het plaatselijke NAC opende Cisse Severeyns na 13 minuten de score op aangeven van Wim Kiekens. De organiserende club stelde wel nog gelijk, maar Itzhacq Zohar op penalty en een tweede roos van Cisse Severeyns brachten de Great-Old naar een verdiende overwinning (Antwerp Clubblad-1 - 27/08/1994).

(bron: de pers & Antwerp Clubblad - 16/08/1994)