Plaats: Pinatar Arena - Avenida del Mojón

Toeschouwers: ---

Scheidsrechter: ---

Royal Antwerp FC en S.T.V.V. houden elkaar in evenwicht

Net als heel wat eersteklassers gaat ook R Antwerp FC overwinteren in Spanje. De co-leider in tweede klasse strikte er met KSC Lokeren OV en K Sint-Truidense VV ook twee eersteklassers als sparringpartner. De match tegen STVV werd woensdagnamiddag afgewerkt. In een evenwichtige wedstrijd kwam geen van beide teams tot scoren. 0-0 dus, na een partij waarin heel wat spelers ritme mochten opdoen (www.voetbalnieuws.be - 06.01.2016).

R Antwerp FC speelt gelijk in oefenpot tegen S.T.V.V.

Deurne - Het oefenduel tussen Sint-Truiden en R Antwerp FC is geëindigd op 0-0. Beide ploegen zijn momenteel op stage in Spanje en speelden in La Manga vriendschappelijk tegen elkaar. In de eerste helft zagen we een vrij evenwichtige partij, maar had de Great Old het meeste balbezit. Een knappe combinatie met een balletje buitenkant voet van Dimitri Daeseleire en een hakje van Joeri Dequevy werd door Grégory Dufer niet afgerond. Toch waren de betere kansen voor S.T.V.V., Debaty stond twee keer op de goede plaats. Na de rust viel er eigenlijk niet zo veel meer te beleven. Reno Wilmots kopte voor S.T.V.V. nog wel een bal over. Daarna was het wachten tot de laatste tien minuten voor nog opschudding. Mickaël Malsa probeerde de Truiense keeper te verrassen met een lob. William Owusu Acheampong kopte een voorzet van Joren Dom op De Winter. Nico Binst schoot naast. In blessuretijd was Cédric Fauré daar plots met een schot en een kopbal (GeGy - GvA - 06.01.2016).

Ook Patrick Decuyper aangekomen in Spanje

R Antwerp FC speelde haar eerste oefenwedstrijd van 2016. Tegen K Sint-Truidense VV leverde het en zeer sterke partij af, maar kwam de Great Old niet tot scoren. Ook de eersteklasser kon geen goal maken waardoor het 0-0 bleef. In de eerste helft had R Antwerp FC het meest balbezit, maar na een goede kans van Joeri Dequevy veranderde het spelbeeld en kreeg de tegenstander twee goede kansen. Gelukkig voor de Great Old stond Kevin Debaty op hoog niveau te keepen. Na rust werd op Kevin Debaty na heel de ploeg gewisseld en was het lang wachten op echte kansen. In het laatste kwartier kwamen ze plots allemaal tegelijk. Mickaël Malsa probeerde het met een lob. William Owusu Acheampong kopte een voorzet van Joren Dom op de doelman. Nico Binst schoot naast. In blessuretijd was daar plots twee keer Cédric Fauré, telkens net niet. Een doelpuntje zat er in, maar het was net niet voor R Antwerp FC. Aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd was CEO Patrick Decuyper. Die was 's ochtends aangekomen om te kijken hoe zijn ploeg het doet op stage (gva.be - 07.01.2016).

24 Mathieu Cornet

46' 31 Baptiste Schmisser (uit)/
3 Maxime Biset (in)
46' 4 Steve Colpaert (uit)/
18 Pietro Perdichizzi (in)
46' 7 Grégory Dufer (uit)/
10 Mickaël Malsa (in)
46' 11 Joeri Dequevy (uit)/
23 Nico Binst (in)
46' 14 Stallone Limbombe (uit)/
19 Cédric Fauré (in)
46' 15 Johanna Omolo (uit)/
20 Geoffry Hairemans (in)
46' 24 Mathieu Cornet (uit)/
9 William Owusu Acheampong (in)
46' 29 Jo Nymo Matland (uit)/
27 Romain Davigny (in)
46' 30 Mamoutou N'Diaye (uit)/
6 Wim De Decker (in)
46' 2 Dimitri Daeseleire (uit)/
Mohamed Tchité

46' Yves De Winter (uit)/
Emil Velic (in)
46' Casper De Norre (uit)/
Reno Wilmots (in)
46' Damien Dussaut (uit)/
Sascha Kotysch (in)
46' Mohamed Tchité (uit)/
Nicolas Gerits (in)
46' Alexis De Sart (uit)/
Matthias Schils (in)
46' Cristian Cuevas (uit)/
Yvan Erichot (in)
46' Salomon Nirisarike (uit)/
Faycal Rherras (in)
46' Rob Schoofs (uit)/
Gaëtan Hendrickx (in)
46' Ruben Fernandes (uit)/