Nieuwtjes Online - Update ticketverkoop
(03/03/2017)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online s.m. royalantwerpfc.be)
**Om de drukte van de voorverkoop voor de wedstrijd te ontlopen, trainde de rood-witte selectie op woensdag buitenshuis. De Bosuil is helemaal uitverkocht voor de heenwedstrijd van de finale van de Proximus League tegen KSV Roeselare. De trainingen van vrijdag en zaterdag zullen gesloten zijn. Coach Wim De Decker wil met zijn groep in alle rust kunnen trainen. We vragen onze supporters om respect te tonen voor deze sportieve beslissing, zodat de Reds ten volle kunnen focussen op het voetbal.
**De technische staf kan overigens rekenen op een bijna volledig fitte kern. Vroeger dan verwacht en gedacht kon Björn Vleminckx maandag zijn heroptreden maken bij de Beloften. De jonge ploeg van Ken Bastin en Jo Van Dijck beleefde een moeilijk avondje tegen AFC Tubize, maar hield de punten uiteindelijk wel thuis (2-1).
**Gisteren oefenden de jonge Beloften in het Jef Mermansstadion te Merksem tegen de City Pirates. Aftrap van de wedstrijd was om 20.00u. De jonge groep van Ken Bastin en Jo Van Dijck boekte net als maandag een (krappe 1-2 zege.
**Hoogspanning ook voor de redactie en de drukker van Antwerp Clubblad. De ‘gouden editie’ is netjes op tijd in druk gegaan en is zondag te koop in ons stadion. We kijken allemaal uit naar… de verlossende penalty van Geoffry Hairemans als Ligna-poster en de bijdrage over de kampioenstitel van de U15 Elite! De wedstrijdsponsor voor zondag wordt trouwe partner Ligna! 
**Meer dan 55 kinderen amuseren zich momenteel te pletter tijdens onze Royal Antwerp Football Camps! Gisteren kregen ze een stadiontoer, morgen krijgen ze bezoek van enkele spelers van de A-kern…
**De club kondigde zopas de onlineverkoop van geannuleerde tickets voor de B.S., de AVT-tribune en de Vic Meestribune aan te starten zaterdag 4 maart om 9.00u. Nog geen ticket? Neem deel en kleur mee alle gevels van koekenstad rood en wit en win een van de vier gratis tickets voor tribune 2 of een gehandtekend shirt.
Lees er alles over
 
  
HOME