Nieuwtjes Online
(03/04/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Er wordt op de Bosuil uitgekeken naar de viering op 't Schoon Verdiep bij burgemeester Bart De Wever, maar eerst nog woensdag (aftrap 18.00u.) sparren tegen Excel Mouscron.
**ASC Classics wuift 1B uit met een bloemenactie. De supportersclub uit Borsbeek trok afgelopen weekeinde naar het stadion van de laatste zeven tegenstanders van het afgelopen seizoen. Elke club werd bedacht met een bloemstuk op de middenstip. Drie clubs waren bijzonder enthousiast, aldus een van de organisatoren in GvA. Of alle clubs opgezet waren met het cadeau is niet geweten.
**Terwijl Lommel United de playdown opnieuw spannend heeft gemaakt, begonnen de clubs van 1B aan hun playoffs. Freddy Mombongo-Dues scoorde het openingsdoelpunt van R Union SG tegen KV Mechelen. Fred Vanderbiest opende in eigen huis met een overwinning tegen R Standard CL (1-0).
**De nationale u17 kenden een moeilijk seizoen, maar zaterdag klopten ze toch maar mooi reeksleider KV Kortrijk met 4-3 op terrein 3 van Sportpark Bosuil.
**Cisse Beckx & co. hebben nog een kleine zes weken om te trainen. Zij stappen, zoals beloofd, half mei de afstand tussen het Bosuilstadion en Scherpenheuvel.
Voettocht naar Scherpenheuvel, lees er hier alles over
 
  
HOME