Nieuwtjes Online
(07/04/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Na gedane arbeid is het leuk ontspannen. De staf en spelers van de Great Old waren vandaag te gast in Puurs om er bij Inkart hun rijkunsten te demonstreren. Het werd een spannend ochtendje at the races. Geoffry Hairemans, die onlangs zijn contract verlengd zag met een seizoen, stuurde zich regelrecht op het hoogste schavotje. Tuur Dierckx en Maxime Biset deelden de ere-plaatsen.
**Alles wordt in gereedheid gebracht in Deurne-Noord en op 't Schoon Verdiep voor de kampioenenviering van Royal Antwerp FC van zondag. ATV zendt de ontvangst op 't Stadhuis rechtstreeks uit. De ASC Antwerp Fanatics maken net als de spelers en staf de verplaatsing met de bus en ook dat ontsnapte niet aan de aandacht van de regionale televisie.
**De pers en de afgeleide websites linken hardnekkig François Kompany (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online) aan de Great Old. Of de jongste van de bekende voetbalbroers ook effectief mee promoveert naar de Jupiler Pro League werd niet bevestigd op de Bosuil. "Er komen straks zeker nog jongens bij, dat kan niet anders. Op welke posities we versterking zoeken? We weten wat we nodig hebben en waar we op zoek zijn. Het belangrijkste is om gericht aan te kopen", vertelde Wim De Decker aan voetbalnieuws.be
**Scherpenheuvel is de komende weken de eindbestemming van een wandeltocht voor heel wat rood-witte fans. "Goed bezig voor Thorben Cisse. Ga met Mark Wijnants ook naar Scherpenheuvel omdat we dat beloofd hadden bij promotie en ook voor ons zelf als training voor de dodentocht. Kunnen niet met jullie samen gaan omdat ik moet werken op zaterdag maar wij steunen jou en jou idee om Thorben. Ook al is het een geitje, sommige zaken overstijgen de heilige kleuren. Gaan op 30 april naar Scherpenheuvel en geven je alle feedback die jullie nodig hebben omtrent onze ervaringen en betalen volgende keer dat we elkaar zien het inschrijfgeld. Goe bezig Cisse, ge hebt een hart van goud. Wij hopen dat het in orde komt voor Thorben, veel succes", aldus steekt Peter Dictus Cisse Beckx een hart onder de riem.
 
  
HOME