Nieuwtjes Online
(16/04/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Ook zin in vermaak op 1 mei e.k.? Kom naar de Bosuil voor de jaarlijkse Funday. Sportieve inzet vanaf 10.00u. van de jeugdteams van de Great Old met als inzet de FootCup. Levend tafelvoetbal (FASc-Cup), Legends Game (met o.a. ‘King’ Darko Pivaljevic en Patje ‘Boem Boem’ Goots), kinderanimatie, kermisattracties, grime, springkastelen en ... de viering van tachtig jaar FAS(c) vormen een dag vol plezier in het Bosuilstadion. De toegang is helemaal gratis!
**De jonge rood-witte reserven van Ken Bastin en Jo Van Dijck nemen op Paasmaandag deel aan het Toernooi Omer Melis te Melsele en hebben er de Wisselbeker te verdedigen (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online). Voorlopig is dat nog met Brent Peers. De linksvoetige centrale verdediger kondigde zopas zijn vertrek aan bij de club. Hij verkast tijdens de zomermercato naar KFC Dessel Sport. Hij is daarmee toe aan zijn zesde club nadat hij eerder al o.m. passeerde bij KFC Nijlen, K Lierse SK en KVRS Waasland-SK Beveren.
**Ook assistent-coach Jo Van Dijck verlaat de Bosuil. Hij wordt hoofdcoach bij KFC Brasschaat. Verdedigende middenvelder Tom Floren gaat volgend seizoen aan de slag bij RFC Cappellen en treft daar oud-ploegmakker Vincent De Lil.
 
  
HOME