Nieuwtjes Online
(04/05/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Na het behalen van de licentie, mag de club een eerste blik werpen op de planning van de competitie in 1A. De eerste speeldag tegen een club van de elite staat geprogrammeerd op het laatste weekeinde van juli. De start van de voorbereiding en de keuze van datum van de jaarlijkse fandag wordt uiteraard in functie van die eerste afspraak gekozen.
**De afgelopen weken gonsde een reeks namen van transfertargets van R.A.F.C. 'in de pers'. Daarvan werd op de club (uiteraard) nog geen bevestiging gevonden, al beloofde CEO Patrick Decuyper (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online) in een eerste reactie na het behalen van de licentie bij het BAS inderdaad uit te kijken naar versterking voor zijn spelerskern.
**Er was nogal wat beweging op het trainersfront in 1B. Zo beŽindigde AFC Tubize nog onlangs haar samenwerking met de hoofdcoach. De pers maakte melding van Sadio Demba als opvolger in het Stade Leburton. Wij herinneren ons de nieuwe sportieve patron van de Waals-Brabanders als de sympathieke assistent van Dennis van Wijk.
 
  
HOME