Uit de media
(15/05/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Het gonst van de geruchten en ook een enkel nieuwtje. Zo mocht Royal Antwerp FC vandaag een volgende 'Antwerpse', zeg maar Deurnese promovendus feliciteren. K Rochus FC Deurne won de finale van de eindronde van derde provinciale en mag volgend seizoen opnieuw een trapje hoger aan de slag aan de Boterlaarbaan. Ook de jonge rood-witte reserven spelen er sedert afgelopen jaargang hun thuiswedstrijden en zullen dat ook volgend seizoen opnieuw doen.

**Naar verluidt schieten de onderhandelingen met Wim De Decker (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online) niet zo goed op als verhoopt op de Bosuil. Volgens berichten in de media zou de Wase fusieclub Waasland-Beveren aan de mouw trekken van de succescoach. Ook Eric Van Meir zou interesse genieten. Andere bronnen maken dan weer melding van Besnik Hasi als toekomstig hoofdcoach van Royal Antwerp FC. Wordt vervolgd.

**Gie Hontelé, jarenlang ploegafgevaardigde en begeleider van de ballenjongens op de Bosuil, postte recent een foto met Thomas Kok en Wesley Sprangers, allebei enkele jaren geleden in opleiding bij Royal Antwerp FC. Van de beide beloftevolle jonge Nederlandse voetballers, maakte eerstgenoemde gisteren zijn debuut in de hoofdmacht van Willem II tegen Ajax. Naar we lezen, kreeg de debutant lovende kritieken.
 
  
HOME