Legend Joren Dom zoekt andere oorden op
(05/07/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
Joren Dom (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online) is al de vijfde speler van de kampioenenkern die de Bosuil verlaat. Het bericht van diens vertrek kwam als een volslagen verrassing bij de achterban die via de sociale media massaal reageerde met sympathiebetuigingen. Na de huurlingen Stephen Buyl en MichaŽl Lallemand, de eindcontractspelers DjaÔd Kasri en Jo Nymo Matland, verlaat nu ook rechtsachter Joren Dom dus de club. Het is voor het eerst deze zomer dat daarvoor het contract in onderling overleg werd beŽindigd. Nieuwe sportieve patron Luciano D'Onofrio slankte zo de kern al een aardig stuk af. Niettegenstaande de ontembare geruchtenstroom werd enkel met Alexander Corryn al een nieuwe overeenkomst bereikt voor het komende seizoen in 1A.

Joren Dom kwam in de zomer van 2012 de kern van coach Dennis van Wijk vervoegen. Tijdens zijn verblijf kende de club hoogtes en laagtes, al toonde hij zich in die vijf seizoenen in het rood-witte shirt een voorbeeld van inzet en doorzettingsvermogen. Een speler naar het hart van de rood-witte fans. 116 competitiewedstrijden en 7 bekerwedstrijden staan er op zijn teller. Hij scoorde niet alleen acht maal voor zijn ploeg, maar verdedigde ook een keer het rood-witte doel na de merkwaardige en onterechte uitsluiting van doelman Jorn Brondeel tijdens de bekerwedstrijd tegen Tempo Overijse in de zomer van 2014, zo lang geleden al.

"Ook vorig seizoen droeg hij zijn steentje bij in onze gooi naar de titel in 1B", haalt ook de officiŽle website herinneringen op. We sluiten ons bij de woorden van dank aan en wensen op onze beurt Joren Dom alle succes toe in zijn verdere carriŤre.
Bekijk hier zijn spelersfiche
 
  
HOME