Nieuwtjes Online
(15/07/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
De afgelopen week meende een lokale krant opnieuw stokebrand te moeten spelen i.v.m. de vorderingen van de bouwwerkzaamheden op de Bosuil. De club diende op de officiŽle website onmiddellijk van repliek. Niet alleen is de veldverwarming al in de eerste week van juli geÔnstalleerd, maar de opbouw van de nieuwe tribune verloopt voorbeeldig volgens schema, aldus de clubwoordvoerder. Het foute bericht werd overigens volslagen onterecht als nieuws overgenomen door enkele 'goed menende' 'voetbalwebsites'.

De spelers van Royal Antwerp FC waren vrijdag hoogst ontstemd vanwege het cynische misbruik dat dezelfde krantengroep meende te moeten maken van de groepsfoto die eerder deze week werd gemaakt. De journalist bleek eens te meer bijzonder zwak en onprofessioneel werk afgeleverd te hebben. Niet alleen bestaat volgens de spelersgroep geen lijst van gedwongen vertrek, maar de spelers die werden aangeduid als testers-vertrekkers zijn bij de club aangesloten beloften!

Oud-speler Jorn Brondeel (foto: archief De ANTWERPSUPPORTER Online) bouwt niet alleen tussen de lijnen, maar ook daarbuiten aan een exemplarische carriŤre. De doelman gaat niet alleen aan de slag in de topreeks van het Nederlands voetbal, hij stond bovendien zijn promotie-premie af aan een goed doel. Hij scoorde felicitaties bij de rood-witte aanhang!

De jonge rood-witte reserven krijgen dezelfde tegenstanders te bekampen als het a-elftal, maar lopen een andere kalender. De jonge groep van Ken Bastin begon vandaag aan de voorbereiding om op 8 augustus de eerste competitiewedstrijd te spelen tegen S.T.V.V.
Bekijk hier de spelersfiche van Jorn Brondeel
 
  
HOME