Nationale 1A - JPL 1 - Royal Antwerp FC-RSC Anderlecht - Update
Bosuilstadion - vrijdag 28 juli 2017 - 20:30u.
(27/07/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
Scheidsrechter: Jonathan Lardot

Kern: de kern gaat voor het eerst sedert 2004 aan de slag op het hoogste niveau. RSC Anderlecht was begin 2004 voor het laatst te gast op de Bosuil en nam ook de punten mee naar de hoofdstad. De technische staf met Laszlo Bölöni, Wim De Decker, Frédéric Renotte, Vedran Runje en Jerry Vanacker heeft de groep in wisselende samenstelling gedurende bijna zeven weken intensief voorbereid.

De (definitieve) selectie wordt (vermoedelijk) bekendgemaakt na de donderdagtraining. Op uitzondering van Tuur Dierckx en Maxime Biset zijn alle spelers fit. Of last minute transfers Matheus Borges Domingues en Moustapha Sall speelgerechtigd zijn is ons momenteel nog niet bekend.

Facts & figures: gele kaarten competitie >> (0) - gele dreiging >> niemand - geelgeschorst competitie >> niemand - roodgeschorst competitie >> William Owusu Acheampong - dokterscabinet >> Tuur Dierckx, Maxime Biset.

Nieuwssprokkels Online:
**De redactie van Antwerp Clubblad heeft zich evenmin veel rust gegund de afgelopen weken. De eerste uitgave van de nieuwe jaargang is alweer boordevol gevuld met lekker leesvoer over de aanloop naar het nieuwe grote avontuur van Royal Antwerp FC in 1A. Koop en lees: Editoriaal: De toekomst is Rood en Wit!, Luciano D’Onofrio, Laszlo Bölöni, Van 11 maart tot 22 juli: een overzicht, Welkom RSC Anderlecht, Poster: doelman Sinan Bolat, De Bosuilman en het nieuwe seizoen…, Uit de oude doos: 17 december 1933 RAFC - Royal Tilleur FC 2-0, Voor het archief: Competitie 2016-2017 - testwedstrijden, Onze steunende leden + Abonnementinformatie Clubblad, Voorstelling van onze nieuwelingen, Feestbrochure 80 jaar FASC, R.A.F.C.-Worldwide, Een blik in de schatkamer van R.A.F.C., In memoriam Harry Game, Antwerpkwis: einduitslag seizoen 2016-2017 + 1ste vragenronde 2017-2018, Praatje met een speler: Faris Haroun, R.A.F.C.-Jeugd: Jeugdvoorzitter Sven Van Loon blikt naar de toekomst, R.A.F.C.-Jeugd: onze U15 kampioen Elite 2 kampioen 2016-'17, De Bosuil: De start van een nieuw tijdperk.
**Ook dé stem van de Bosuil Daniël Vuylsteke heeft zich terdege voorbereid op het nieuwe seizoen. Hij oefende dag en nacht om zich de moeilijke namen van o.a. Zotsara Randriambololona eigen te maken. Ook Dylan Batubinsika heeft een naam om over te struikelen, al hopen we dat ook voor hem veel doelpunten weggelegd zijn in de komende competitie.
**Toegang tot het stadion: de officiële website publiceerde een volledig overzicht. Er werd gemeld dat de toegangen en toegangswegen heel precies zullen worden gemarkeerd. Volg de instructies en vermijd de bouwwerf te betreden! Let op: in de buurt van het Bosuilstadion zijn eveneens bouwwerken bezig. De club roept op om tijdig naar het stadion te komen.
**De jonge rood-witte reserven zijn en blijven nog bijna twee weken in voorbereidingsmodus. Zij beginnen o.l.v. Ken Bastin en Sven  Van  den  Broeck op 7 augustus aan hun opdracht in 1A met een uitwedstrijd tegen Koninklijke Sint-Truidense VV.
**Nationale competitie 1A - KAA Gent - Ghelamco Arena - 6 augustus 2017 - 14.30u.: schikkingen worden ingewacht.
 
  
HOME