Nieuwtjes Online
(15/08/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**De spelers zijn druk doende de provinciale derby tegen YRKV Mechelen voor te bereiden. Toch zullen Geoffry Hairemans, Obbi Oulare, Sinan Bolat en Faris Haroun tijd vinden om woensdag tussen 14 en 16u. een bezoekje te brengen aan de nieuwe pop-up store 216 in Wijnegem Shopping Center. Maandag gingen zowat een derde van de vouchers die recht geven op een stoeltje van de AVT-tribune al uit de deur. Een selfie met een van de rood-witte spelers of toch liever een handtekening? Kom keuren, kiezen en je nieuwe outfit kopen in Wijnegem!

**"Je ziet dat je in die zeven jaar toch iets opgebouwd hebt. Ik ben nu 54 en het lijkt nog altijd pas vorige week dat ik hier aankwam. R Antwerp FC, dat is thuiskomen voor mij", reageerde Hans-Peter Lehnhoff (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online) afgelopen zondag bij voetbalkrant.com na afloop van de wedstrijd op de vernieuwde Bosuil tegen KRC Genk. Met hun onafgebroken steun maakten de rood-witte fans mee een gedeelte van de achterstand goed.

**Ook Luciano D'Onofrio was danig onder de indruk, zo liet hij de afgelopen dagen meermaals weten. Onnodig te zeggen dat de club zich distantieert van de daders van de incidenten met supportersbussen in Mortsel. "Onze club veroordeelt deze feiten enelke vorm van geweld ten strengste. "De Great Old zal 100% meewerken aan het gerechtelijk onderzoek van de politie en de Voetbalcel van Binnenlandse Zaken, zodat deze enkelingen Antwerpgelinkt of niet snel gevat kunnen worden", aldus de website van de club.

**De nationale reserven van de club krijgen volgende week maandag R Standard CL voor de voeten. Nu donderdag gaan ze de bus op voor een oefenwedstrijd in Nederland tegen Halsteren (Gemeentelijk Sportpark De Beek - De Beeklaan 37 - 4661 RK Halsteren). Aftrap om 19.30u.


**Centrale verdediger Robert Roosen verliet de Bosuil om zijn voetbalgeluk te beproeven bij KSK Heist. Afgelopen zondag was zijn nieuwe club actief in de Croky Cup. Met een van de doelpunt van zijn voet en kwalificatie voor de volgende bekerronde, was hij alvast al een eerste keer aan het feest.

**Oud-speler en oud-assistent-coach Jonas De Roeck is de opvolger aan het hoofd van de technische staf van S.T.V.V. Het lijkt vroeg, maar waarnemers zijn alvast overtuigd van zijn kansen op slagen als hoofd-coach in de Jupiler Pro League. Wij wensen hem alvast alle succes toe bij zijn nieuwe werkgever.
 
  
HOME