Nieuwtjes Online
(22/08/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Geluk en verdriet lagen dicht bij elkaar afgelopen zaterdag bij Royal Antwerp FC. Obbi Oulare viel al vroeg geblesseerd uit en zal zo'n vier tot zes weken buiten strijd zijn, zo melden de media. De vroege vervanging van de Bosuilspits bespoedigde het debuut van Ivo (Dos Santos) Rodrigues. De Portugees toonde staaltjes van zijn talent in het AFAS-stadion en droeg bij aan de onverhoopte driepunter die de Great Old meebracht uit Mechelen.

**Terwijl Jelle Van Damme (foto: uiterst links - De ANTWERPSUPPORTER Online) zijn eerste training als Antwerpspeler op 't Brieleke afwerkte, waren Obbi Oulare en William Owusu volop bezig met hun revalidatie. De nieuwe Antwerpverdediger werd uiteraard door de (nationale) media gevolgd en maakte tijd om te poseren met een aantal rood-witte fans. Kort na de middag werd de nieuweling voorgesteld en kreeg de pers de gelegenheid "kennis te maken". Hij benadrukte zijn rotsvaste geloof in de dirigenten van de club en het project dat van Royal Antwerp FC opnieuw een topclub moet maken. Mouwen opgestroopt en baard getrimd, Jelle Van Damme lijkt klaar voor een succesrijke passage bij de Ploeg van 't Stad.

**Naast de diepste aanvallers Obbi Oulare en William Owusu Acheampong, is ook doelman Antonijo Jezina geblesseerd. Hij heeft problemen met de rug.

**Jannes Vansteenkiste is afwezig op training. Hij zou naar verluidt een toekomst voorbereiden bij een andere club.

**Ivo (Dos Santos) Rodrigues was tevreden over zijn eerste speelminuten bij de club en hoopt op meer. Toch hing er een schaduwzijde over zijn gevoel. De gele kaart die hij te incasseren kreeg van scheidsrechter Van Driessche kende in zijn ogen en in die van de (televisie)beelden geen genade!

**Nogal wat beweging aan het hoofd van de technische staf bij Koninklijke Berchem Sport. Nadat vorige week oud-Antwerpspeler Jonas De Roeck vertrok naar Stayen en een droomdebuut realiseerde tegen RSC Anderlecht, neemt vanaf vandaag oud-Antwerpverdediger Geert Emmerechts diens plaats in als hoofdcoach in het Ludo Coeckstadion. Veel succes gewenst, Geert!
 
  
HOME