Nieuwtjes Online
(11/09/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Er was druk gespeculeerd in de pers aan wie Frédéric Duplus zijn aanvoerdersband zou overdragen. Jelle Van Damme, Geoffry Hairemans, Sinan Bolat en Faris Haroun (foto uiterst links met Mamoutou N'Diaye, Johanna Omolo en Ken Bastin - archief De ANTWERPSUPPORTER Online) werden het meest geciteerd als mogelijke kandidaat. Het bleef uiteindelijk tot de avond van de wedstrijd een goed bewaard geheim. Faris Haroun nam de honneurs waar in de middencirkel. De nieuwe aanvoerder hield na afloop nog wel enkele werkpunten in gedachte, maar was vooral tevreden met het behaalde resultaat. "Voetballend was dit misschien wel onze beste match. We blijven dus vorderingen maken en dat is geruststellend", vertelde hij aan Het Laatste Nieuws.

**Net als bij zijn eerste invalbeurt scoorde William Owusu Acheampong al na veertien minuten. Dit keer rondde de spits de inspanning van Ivo Rodrigues doeltreffend af.

**Royal Antwerp FC telt inmiddels al 19 gele kaarten of een gemiddelde van meer dan drie stuks per wedstrijd. Sambou Yatabaré deed er precies dertien minuten over om een eerste keer geboekt. Nog sneller ging het voor Jelle Van Damme. Hij werd al na elf minuten opgeschreven. Opvallend toch dat liefst acht kaarten werden getoond aan aanvallende spelers.
 
  
HOME