Nieuwtjes Online
(24/09/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**De rood-witte kern kreeg na de recente zware periode twee dagen vrijaf van coach Laszlo Bölöni. Helemaal zonder verplichtingen was seizoensrevelatie Geoffry Hairemans desondanks niet. Hij werd vanavond in de studio van ATV verwacht voor een korte babbel. Bijster origineel waren de vragen helaas niet.

**Feest in de kleedkamer na afloop van de wedstrijd tegen KV Kortrijk afgelopen vrijdag. Niet alleen werd er stevig gewonnen, Faris Haroun en kledijverantwoordelijke Raymond De Witte waren bovendien jarig.

**"Coach Laszlo Bölöni heeft defensieve zorgen", kopte een van de onlinemedia. Hij moest inderdaad de ervaring van Jelle Van Damme missen, maar kon wel beroep doen op nieuweling Moustapha Sall. De ervaren centrale verdediger bleef de volle negentig minuten op de bank. Bij Royal Antwerp FC stonden de stilaan vertrouwde gezichten op hun posities.

**Net als de sportieve prestaties overtreft ook de snelheid van de bouwwerkzaamheden op de Bosuil ieders verwachtingen. De outdoor tribune wordt met bekwame spoed klaargemaakt voor de ingebruikname later dit jaar.

**Oud-doelman Jorn Brondeel was in de Nederlandse hoogste afdeling een van de uitblinkers van zijn elftal FC Twente op bezoek bij FC Groningen. Toch moest hij puntenloos huiswaarts na een tegentreffer vroeg in de tweede helft.
 
  
HOME