Nieuwtjes Online
(11/10/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Het rood-witte logo van Quick Restaurant matcht perfect met de kleuren van de Great Old. Royal Antwerp FC kondigde zopas de samenwerking met de nummer één op de Belgische hamburgermarkt aan.

**Even zag hij er een beetje wit uit, nadien helemaal rood en wit. Jelle Van Damme werd voor zijn verjaardag vanochtend voor de training getrakteerd op bloem, eieren en ketchup vanwege zijn trainers en collega's. De beelden haalden vlotjes het sportnieuws van VTM. "Jelle Van Damme zint op wraak", voegde Tom Coninx er met een monkellachje aan toe.

**De nieuwe hoofdtribune op de Bosuil nadert stilaan voltooiing. Nadat eerder al een ontwerp van de kleedkamer(s) te bekijken was op de digitale media, kregen de fans nu al een voorproefje van o.a. het interieur van de centrale inkomhal, de Diamond Box, de spelerstunnel, de Fan Shop en de eerste verdieping. De ingebruikname van de spiksplinternieuwe zitjes werd met enkele weken uitgesteld.

**Felle strijd tussen ex-Antwerpspelers op het niveau van 1B. Joren Dom moest met zijn nieuwe club berusten in de eerste nederlaag van het seizoen en daar zat o.a. Johanna Omolo voor veel tussen. Dimitri Daeseleire bracht de goal van de overwinning van Casagolda aan, zodat zijn nieuwe club OHL aansluiting vond met de top van de rangschikking.
 
  
HOME