Nieuwtjes Online
(29/12/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Sporza.be is op zoek naar de (mooiste) goal van afgelopen speeldag. Gaat Stallone Limbombe (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online) met de treffer aan de haal of is het Sambou Yatabaré?
**Alle 24 profclubs zijn geslaagd in eerste zit voor de tussentijdse licentiecontrole, meldde Sporza.be. Geen enkele club dan ook een transferverbod opgelegd en dus kan de wintermercato binnen enkele dagen helemaal losbarsten.
**De pers lijkt al te weten waar de toekomst voor Antwerpspeler Joeri Dequevy lonkt. Het buitenland of het binnenland? De flankspeler wordt met enige hardnekkigheid gekoppeld aan YRKV Mechelen. Afgelopen speeldag hoorde hij alvast niet tot de wedstrijdkern van de Great Old. Voetbal België ziet opportuniteiten voor Reda Jaadi bij Bundesliga laagvlieger 1.FC Köln, ooit tegenstander van de Great Old tijdens een Europese campagne. Waar naartoe met Ivo Dos Santos Rodrigues?
**Niets dan gelukkige gezichten na afloop van de woensdagavondwedstrijd in het winnende kamp, terwijl de verliezers hun wonden likten. STVV-speler Kotysch, zelf overigens gestraft voor onsportief gedrag in de dug-out, meende te moeten uithalen. Ook de commentator van Proximus 11 had het bijzonder lastig om ook maar de minste positieve uitspraak te doen over de overduidelijke overwinning van Royal Antwerp FC.
**De kerstactie van de Pro League ten voordele van de Homeless Cup was een voltreffer. Het shirt van Geoffry Hairemans was goed voor een plaats binnen de top vijf. "Wij zijn erg dankbaar voor de inzet van de clubs en de steun van hun supporters die zo massaal geboden hebben op de shirts en items", bedankt Bert Ballegeer, coördinator van de Belgian Homeless Cup bij kw.knack.be.
**Volgen GvA zou de Geschillencommissie Hoger Beroep volgende week vrijdag 5 januari uitspraak doen in het disciplinaire dossier van coach Laszlo Bölöni. Technische staf en speler zullen op dat moment afreizen richting Spanje, waar ze tijdens een intensieve trainingsweek de terugronde voorbereiden.
Breng je stem uit en bekijk de tussenstand
 
  
HOME