Nieuwtjes Online
(12/01/2018)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Witte shirt, rode broek en witte kousen, met die opvallend frisse uitrusting speelde Royal Antwerp FC de oefenwedstrijd tegen het Spaanse CF Torrevieja. Een aantal nieuwelingen kreeg ook opnieuw speelgelegenheid onder de Spaanse zon. GvA-verslaggever hield de focus op de prestaties en kwaliteiten van Yehor Nazaryna, Jonathan Pitroipa en Romain Habran. De jonge Oekraïner Yehor Nazaryna wordt omschreven als een aangename verrassing. Jonathan Pitroipa krijgt het advies meer mee te verdedigen. Romain Habran is volgens GvA niet alleen ongelooflijk snel, maar biedt met zijn traptechniek allicht ook een meerwaarde op stilstaande fases vanop de linkerflank. Een welgekomen aanvulling voor Geoffry Hairemans.
**Volgers van het beloftenelftal kennen de kwaliteiten van Younes Achter. De snelle flankspeler sloot begin dit seizoen aan bij de a-kern en viert op stage in Spanje zijn 21e verjaardag. Als dat Jelle Van Damme maar niet opnieuw inspireert tot een slagroomtaart…
**Het nieuws was een beetje ondergesneeuwd geraakt, maar oud-speler Fabien Camus heeft een nieuwe club gevonden. De ervaren middenvelder tekende onlangs een contract bij YR KV Mechelen. Na Sporting du Pays de Charleroi, KRC Genk, Royal Antwerp FC is YR KV Mechelen diens vierde Belgische club waarvoor hij een prijs zal proberen te pakken.
 
  
HOME