Nieuwtjes Online
(30/01/2018)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Alexander Corryn werd door scheidrechter Visser vroegtijdig naar de kant gestuurd. De club kreeg naar verluidt een schorsingsvoorstel van een speeldag. Coach Laszlo Bölöni zal naast de linkerverdediger ook centrale verdediger Moustapha Sall en flankspeler Younes Achter vanwege gele overlast moeten missen.
**Stefan Demol is geen onbekende in het Belgische voetbal. Deze week mocht hij volgens Voetbalprimeur.be in Sport Voetbalmagazine Royal Antwerp FC en meer bepaald het duo D'Onofrio - Bölöni tegen het licht houden. De ex-Rode Duivel schetst een mooi beeld van de oudste club van 't land en koppelt daar meteen leuke toekomstperspectieven aan vast.
**Zes nieuwe gezichten op de Bosuil bij het einde van de wintermercato, maar ook enkele spelers die elders hun voetbaltalent ten gelde gaan maken. Zo kwam vorige zomer Luka Stojanovic (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online) als leenspeler via Excel Mouscron over van het Cypriotische Apollon Limassol. De verdedigende middenvelder had een zekere aanlooptijd nodig, werd enkele keren geselecteerd voor de wedstrijdkern, maar werd vooral afgeremd door een aanslepende blessure. Toch een woordje van dank bij dit afscheid en er meteen felicitaties aan toevoegen bij de nakende geboorte van zijn tweede kindje. Het ga je goed, Luka.
 
  
HOME