JPL 26 - Het oordeel van de coaches
(18/02/2018)(Auteur: Frank Nicola)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
Adnan Custovic: "Het was een match om snel te vergeten. Er werd weinig voetbal geboden, er was veel agressiviteit in het spel met veel duels tot gevolg. Niet mooi om te aanschouwen, maar we hebben de nul gehouden tegen een PO 1-kandidaat. Dat stemt me tevreden. Met een slechte mentaliteit hadden we deze wedstrijd verloren. We toonden teamspirit en haalden een verdiend punt. De thuisploeg had het beste van het spel in de eerste helft met een schot op de paal, wij verzuimden te scoren bij de huizenhoge kans van Zivkovic in de tweede helft."

Laszlo Bölöni: "Met twee opkomende backs en een zeer offensief middenveld hebben we geprobeerd om al in de openingsfase het verschil te maken. De keuze viel niet tegen, want we creëerden kansen in de eerste helft. We waren fris, sterk tegen een sterke opponent, maar de vele offensieve acties strandden aan de 16 meter. De doelman van de tegenpartij was goed, maar we misten vandaag efficiëntie. Ik moet mijn spelers wel feliciteren na de povere partij in Kortrijk. We toonden mentaliteit en strijdlust, verdienden te winnen, maar als de spelers zoveel engagement en energie tonen moet je ook tevreden kunnen zijn. We speelden tegen een stevige, georganiseerde tegenstander."

"Over Dino Arslanagic ben ik tevreden. Na een vier maanden durende afwezigheid was hij nog wat onwennig in de opbouw, maar zijn verdedigende werk was solide en betrouwbaar. De velden in de JPL liggen er momenteel slecht bij, maar ik heb al moeite genoeg om mijn eigen tuin te onderhouden. De clubs zouden hier meer moeten investeren. Jonathan Pitroipa kan in een flits de wedstrijd laten kantelen, maar toch zie je uiteraard dat hij een jaar uit de roulatie is geweest. Na 60 minuten volgde dan energieverlies, maar een sterke Geoffry Hairemans heeft dat met positiewissels erg goed opgelost. Hij heeft de laatste weken minder gespeeld en verdiende met zijn afstandsschoten zeker een doelpunt."

"Een goede keuze dus, want met hem is R Antwerp FC naar de hoogste divisie gestegen en hij was een van de bezielers van een geslaagde heenronde."
 
  
HOME