Nieuwtjes Online
(13/03/2018)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Terwijl de spelers van enkele dagen vakantie genieten, meldde de pers dat de club de optie in het contract van William Owusu Acheampong (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online) gelicht zou hebben. De clubtopschutter van de reguliere competitie zal volgens de berichten dus ook volgend seizoen nog in rood-wit shirt spelen. Shirt, dat hij overigens voor het eerst verdedigde op 15 juli 2014 in de stadsderby tegen K. Berchem Sport. Hij scoorde meteen twee keer. Op een korte uitleenbeurt bij KSV Roeselare na, maakt hij zodoende al bijna vier seizoenen de dienst uit op de Bosuil. Als het nieuws klopt, zal hij er dus nog een vijfde campagne aan toevoegen.
**Volgens andere hardnekkige geruchten zou Stallone Limbombe mistevreden zijn op de Bosuil. Hij zou op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.
**Discussie op de sociale media i.v.m. de nakende stadsderby. Wikipedia heeft volgende omschrijving: "In de sport is een derby een wedstrijd tussen twee clubs uit dezelfde stad, of uit dezelfde regio", in die optiek past de wedstrijd tegen fusieclub FCO Beerschot-Wilrijk uiteraard in die definitie. Of het ook een historische wedstrijd wordt, valt nog af te wachten.
 
  
HOME