Nieuwtjes Online
(20/03/2018)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Vanmiddag waren de Reds in hun tweede oefenpartij op Spaanse bodem goed bij schot, meldde GvA. Joaquin Ardaiz liet net als Gouné Niangadou de netten twee keer trillen. Laurent Mendy, Ritchie De Laet, Tino-Sven Susic, Nader Ghandri en Stallone Limbombe brachten samen de eindstand op 9-0.
**Terwijl in Murcia de (in)spanning en de ontspanning elkaar opvolgen, kijkt de achterban al uit naar de eerste tekenen van de voorbereiding op volgend seizoen. Het gerucht als zou M. Preud'homme aan het hoofd van de technische staf Laszlo Bölöni opvolgen, is fake news en door het clubbestuur categoriek ontkend.
**De 'spanning' rond de licentie van de club werd door de lokale media nog maar eens een keertje flink opgepookt. Een geschreven document van de oud-voorzitter was daartoe de aanleiding. Royal Antwerp FC lijkt te behoren tot de categorie clubs dat zich weinig tot geen zorgen hoeft te maken over het profstatuut voor de komende campagne.
**De nationale u21 spelen donderdag 20 maart een oefeninterland tegen Nederland in Doetinchem en op maandag 26 maart een kwalificatiewedstrijd tegen Hongarije in Leuven. Doelman Jens Teunckens en spits Obbi Oulare werden allebei opgeroepen door bondscoach Walem.
 
  
HOME