Nieuwtjes Online
(16/04/2018)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Royal Antwerp FC had eerder op het seizoen veiligheidsmaatregelen getroffen. Zo werden o.a. een fijnmazig net en een verhoging van de dranghekkens vooraan het bezoekersvak aangebracht. De schade is niet onaanzienlijk. De pers meldde ook beschadigingen aan toiletten, deuren en toegangspoorten. Er wordt gecontroleerd of er mogelijkheid tot identificatie van de daders is.
**Alexander Corryn behoorde tot de uitgebreide kern die afgelopen weekeinde op afzondering was, maar haalde uiteindelijk de wedstrijdselectie niet. Gevraagd naar de reden, bleef coach Laszlo Bölöni (terecht) op de vlakte.
**Er is momenteel nog geen uitsluitsel over de blessures van Aurélio Ulineia Buta en Jonathan Pitroipa (foto centraal - De ANTWERPSUPPORTER Online), al kreeg laatstgenoemde wel al deskundige bijstand van het kinéteam van de club.
**Niet alleen Joren Dom maakte als oudgediende van Royal Antwerp FC de dienst uit bij FCO B.-Wilrijk, de oudere Antwerpfans zullen oud-doelman Eddy Braem ongetwijfeld herkend hebben in zijn functie van ploegafgevaardigde van de bezoekers.
 
  
HOME