Nationale 1A - Play Off 2 - speeldag 5 - Royal Antwerp FC-KSC Lokeren OV
Bosuilstadion - maandag 23 april 2018 - 20:30u.
(22/04/2018)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
Scheidsrechters: Frederik Geldhof - Christophe Baillieul - Tom Vanpoucke - Lothar Dhondt

Kern: naast Aurélio Ulineia Buta zal ook Obbi Oulare dit seizoen niet meer in actie komen in rood-wit shirt. Ook Jonathan Pitroipa, Sambou Yatabaré en Adilson Mendes Martins blijven werken aan hun herstel vanwege uiteenlopende blessures. Gelukkig hoeft de technische staf geen rekening te houden met schorsingen.

Facts & figures: gele kaarten PO (5) >> geelgeschorst PO >> niemand - rode kaarten PO (1) >> roodgeschorst PO >> niemand - dokterscabinet >> Adilson Mendes Martins, Obbi Oulare, Sambou Yatabaré, Aurélio Ulineia Buta, Jonathan Pitroipa.

Nieuwssprokkels Online:
**"Geoffke Deurne-Noord? Dat is mijne maat!", is het thema van een leuke campagne i.s.m. Alken Maes. De Antwerpspelers zullen de opwarming afwerken in een wedstrijdshirt met daarop een bijnaam die ze zelf mochten kiezen. De shirts worden nadien geveild t.v.v. de Antwerp Streetboys.
**Net als op paasmaandag zal ook dit keer op deze ongewone wedstrijddag Antwerp Clubblad te koop worden aangeboden met volgende onderwerpen: Editoriaal: Antwerpen, voetbalstad, Wem-be-lee 1993, de story van Cisse Severeyns, Antwerpkwis, Welkom KSC Lokeren Oost-Vlaanderen, Kalender Play Off 2B, Uit de oude doos: 14 mei 1933 R.A.F.C.- Union St-Gilloise 0-0 - Antwerpkeeper Louis Somers ontzet met de blote vuisten…, Poster: de Ploeg van ’t Stad, Onze steunende leden + Abonnementinformatie Clubblad, Wereldbekergeschiedenis 1994, In de wachtkamer van het eerste elftal, Voor het archief, R.A.F.C.-Worldwide, Gezien vanuit tribune II: R Antwerp FC- FCO B.- Wilrijk, R.A.F.C.-Jeugd: onze u16 youngsters tegen FCO B.-Wilrijk, R.A.F.C.-Jeugd: Even voorstellen: onze u10 Elite, De Bosuil: Elke generatie zijn derby.
**Het verleden: KSC Lokeren OV bleek net als bij vroegere gelegenheden een taaie brok om te behappen voor de rood-witte spelers. Werd er half september een deugddoend punt meegepakt op Daknam, in de terugwedstrijd op de Bosuil liep het helemaal mis voor de elf van Laszlo Bölöni en Wim De Decker. Zotsara Randriambololona werd verkozen tot 'man van de match'. Derde keer, goede keer? KSV Lokeren komt mogelijk als groepsleider naar de Bosuil, maar dat is afhankelijk van een van de andere wedstrijden waarbij S.T.V.V. betrokken partij is.
**Enkel Matheus Borges Rodrigues viel am Kehrweg ten prooi aan de gele kaart. De tegenstander liep drie keer tegen een publieke waarschuwing van Wesley Alen aan. Enkel een dubbele bestraffing of rechtstreekse rode kaart kan eventueel voor uitsluiting van een van de Antwerpspelers voor de derby zorgen. KSC Lokeren heeft nu al een totaal van acht boekingen, Joher Khadim Rassoul speelt onder dreiging.
**William Owusu Acheampong is 'on fire'. De fans hebben in die zin hun repertoire aangepast. Hij is meteen met voorsprong de beste Antwerpschutter van het lopende seizoen met elf treffers en deelt inmiddels de achtste plaats in de reekstopschutterslijst. Teddy Chevalier (KVK - 20) prijkt helemaal bovenaan het klassement, gevolgd door Hamdi Harbaoui (SV Zulte Waregem - 18) en
Isaac Thelin (Waasland-Beveren - 17). Met zes goals is Steve De Ridder de productiefste speler van bezoeker KSC Lokeren OV, al rekent coach Maes uiteraard ook op Ari Freyr Skúlason die eveneens zes keer raak trof.
**De midweekstemming is net voorbij. Het is uiteraard geen verrassing dat na zijn exploot tijdens en de weekzege na de derby tegen FCO B.-Wilrijk, hij ook na de verplaatsing naar Eupen tot 'man van de match' werd verkozen, zijn vierde weekzege en daarmee doet hij evengoed dan Stallone Limbombe en Ivo Rodrigues.
**Op zaterdag twaalf mei komt S.T.V.V. naar Deurne-Noord afzakken als voorlaatste opdracht van P.O. II. Jeron Dewulf begeeft zich op deze historische datum opnieuw 'Op Weg Naar Wembelie'. Die avond in 1993 knalde een Cisse Severeyns zich tot onderwerp van 'De story van Cisse Severeyns', opgetekend door de vlotte pen van Michel Schepers, kenner van de 'Club van 't Stad'.
 
  
HOME