Nieuwtjes Online gebundeld
(04/06/2018)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**In tegenstelling tot de a-kern waren de jonge rood-witte reserven nog niet met vakantie. Tot eind vorige week trainden ze o.l.v. Ken Bastin en Sven Van den Broeck. Afgelopen weekeinde waren ze nog te gast in Breskens voor het internationale toernooi u20 dat er werd georganiseerd. Glenn Van den Bogaert, jongere broer van.., kreeg meteen voor het eerst de aanvoerdersband rond de bovenarm. Met zes op negen na overwinningen in hun plaatsingswedstrijden tegen London Academy en Vitesse Arnhem, kregen ze in de kruisfinale SC Heerenveen voor de voeten. Tot zeven strafschoppen voor elk bleef het gelijk, maar de achtste was er te veel aan, zodat de jonge groep troost moest vinden in de kleine finale tegen Sparta Rotterdam. Ephraim Sam maakte het enige doelpunt van de partij tegen de Nederlanders zodat rood-wit met de bronzen plak naar huis mocht. Mooi resultaat en nu terug naar de realiteit van de schoolbanken of een deugddoende vakantie.
**Ook Antwerpdoelman Sinan Bolat heeft de voetbalschoenen nog niet opgeborgen. Hij werd opgeroepen voor een drietal oefenwedstrijden van het nationale elftal van Turkije.
**Vorige week verliet Younes Achter de Bosuil en stak meteen het Albertkanaal over om er binnenkort een nieuwe uitdaging aan te gaan bij City Pirates Antwerpen. We wensen Younes veel succes in geel en blauw.
**Bryan Van den Bogaert, ex-R.A.F.C. en oudere broer van Antwerpbelofte Glenn, verlengde zopas zijn contract bij KVC Westerlo.
 
  
HOME