Nieuwtjes Online
(10/08/2018)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**De jeugdopleiding van Royal Antwerp FC mocht eerder o.a. al Spencer Verbiest en Chris De Witte verwelkomen, vandaag komt daar ook nog Emile Mpenza (foto: archief De ANTWERPSUPPORTER Online) bij. Ook de oud-international komt het team van bekwame coaches versterken. Hij zal zich naar we vernemen specifiek bezighouden met het aanvallende talent van de RAFC-Jeugdopleiding.
**Terwijl een aantal ploegen fluks verder werkten aan hun zomervoorbereiding, was er ook een geweldig grote delegatie van de rood-witte jeugd present op de jaarlijkse ‘Red Star Run’. De prestatie werd woensdagavond besloten met het zingen van het Antwerp Clublied. "Prachtige prestatie van onze jonge talenten!", roemde de officiële wedstrijd de inzet van de jonge voetballers.
**Het Bosuilstadion wordt na elke thuiswedstrijd stevig onder handen genomen door de Antwerp Street Boys. Zij ruimen de vele duizenden drinkbekers op en poetsen meteen ook alle zitjes en banken. Ook dat verdient uiteraard waardering.
**De tijdelijke tribune voor het Atriumgebouw staat al een tijdje te blinken in de zon. Het was wachten op de goedkeuring van de capaciteitsuitbreiding tot 16 144 (zit)plaatsen en dat geschiedde onlangs door het Schepencollege van de Stad Antwerpen. De ordediensten kunnen dus aan hun inspectieronde beginnen en tegen begin september valt mogelijk de goedkeuring in de brievenbus op de Bosuil. Er zijn dus (nog) geen bijkomende plaatsen voorradig voor de wedstrijden tegen de beide Brugse tegenstanders. Wel zijn er nog (enkele) tickets te koop op tribune 1 voor houders van een account die aangemaakt werd voor nieuwjaarsdag 2018.
 
  
HOME