Croky Cup - zestiende finales - YVKV Mechelen-Royal Antwerp FC
AFAS Stadion - woensdag 26 september 2018 - 20:45u.
(25/09/2018)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
Scheidsrechters: Sébastien Delferière, Yves De Neve, Stijn Hutsebaut

Kern: Matheus Borges ging deze week op doktersvisite voor controle en zet zijn revalidatie verder. Er is momenteel geen melding van bijkomende blessures na de wedstrijd van afgelopen zaterdag op Stayen. Hoofdcoach Laszlo Bölöni mag woensdag zijn troepen opnieuw aanvuren vanuit de dug-out

Facts & figures: gele kaarten bvb (0) >> gele dreiging: niemand >> geelgeschorst bvb >> niemand - rode kaarten bvb (0) >> roodgeschorst bvb >> niemand - dokterscabinet >> Adilson Mendes Martins, Matheus Borges.

Nieuwssprokkels Online:
**Het verleden: legendarische onderlinge wedstrijden sieren het bekerverleden van deze wedstrijd, al werd de allerbelangrijkste noch in Mechelen, noch in Deurne-Noord betwist. De mooiste stond op het einde van het seizoen 1991-1992 in het Brugse Olympiastadion op de kalender. Gelijk na negentig minuten, gelijk na verlengingen en beslissing op strafschoppen. Bekerheld werd Ratko Svilar die zelf scoorde en de allerlaatste elfmeter uit zijn doelvlak bokste, daar hoeft zelfs de VRT ons niet aan te herinneren. Dodik en George Kulcsar effenden op 9 december 1995 de weg naar verlengingen tijdens het laatste onderlinge bekerduel Achter de Kazerne. Krist Porte en Dragan Jakovljevic beslisten de ontmoeting in het voordeel van de Great Old die zaterdag 9 december 1995.
**Mocht het woensdag tot verlengingen komen, mag de bordjesman nog een laatste keer aan het werk. De beide coaches mogen dan alsnog een vierde wissel doorvoeren, zo staat te lezen op de website van de K.B.V.B.
**Royal Antwerp FC maakt haar entree de bekercompetitie en dus staat de teller van de gele en rode kaarten uiteraard nog op nul. Hoeveel dat er op het einde van de wedstrijd zullen zijn, hangt af van scheidsrechter Sébastien Delferière.
**Werd Ivo Dos Santos Rodrigues verkozen tot 'man van de match' na de komst van SV Zulte Waregem, dan loopt de snelle flankspeler opnieuw in beeld van de stemmers voor een tweede opeenvolgende uitverkiezing na de doortocht in Stadion Stayen.
 
  
HOME