Nieuwtjes Online
(09/10/2018)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**We zullen zijn vertrouwde stem en vertrouwde intro nog niet onmiddellijk moeten missen, maar na vierenveertig jaar trouwe dienst achter de micro geeft DaniŽl Vuylsteke binnenkort zijn stem en opdracht door aan een jongere opvolger. De oproep (https://royalantwerpfc.be/news/oproep-daniel-vuylsteke) is gelanceerd via het officiŽle webkanaal en de sociale platforms van de club. DaniŽl Vuylsteke neemt de jonge stem mee doorheen de rest van het huidige seizoen, geeft de klank van de Bosuil door aan het einde van de Play-Offs (1?) en wie weet waar de aankondigingen ons brengen tijdens de vernieuwde toekomst van de Great Old.
**De jonge rood-witte reserven kamperen al enkele weken aan top van hun reeksrangschikking. Ook tegen R.E. Mouscron werd die positie met succes verdedigd, al was het moeilijker dan de cijfers laten uitschijnen.
**Worden de nationale u21 volgend jaar een van de twaalf op het EK in ItaliŽ? De groep bereidt zich deze week in ItaliŽ voor met een oefenduel op 11 oktober op het belangrijke kwalificatieduel van dinsdag 16 oktober tegen Zweden (aftrap 18.30u.) in Kalmar. Antwerpdoelman Jens Teunckens behoort tot de drieŽntwintigkoppige selectie. Een gelijkspel staat gelijk aan rechtstreekse kwalificatie. We duimen voor Jens en zijn teamgenoten!
 
  
HOME