Royal Antwerp FC 2 - KRC Genk 4
Referee Boucaut en VAR eisen hoofdrol op
(01/11/2018)(Auteur: Frank Nicola)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
Clubicoon en stadionomroeper Daniel Vuylsteke mocht de aftrap geven bij de wedstrijd tussen de ploeg met de beste verdediging en de club met de beste aanval. Alvast bedankt voor de 44 excellente jaren bij R.A.F.C. als de stem van de Bosuil, mijnheer Vuylsteke. De West-Vlaming zag met lede ogen aan hoe zijn club een 2-0 voorsprong aan de rust verkwanselde. Voor een eerste winst tegen een G5-ploeg blijft het dus even wachten, maar een uitmuntende eerste helft geeft hoop op beterschap in de nabije toekomst. Dit hoort immers bij een leerproces dat een topclub in wording overkomt. Als de nodige lessen worden getrokken uit deze nederlaag kan deze mentale dreun wel eens positief uitwerken voor het restant van de competitie.