JPL - 28 Reacties na Royal Antwerp FC - KAS Eupen
Het oordeel van de coaches
(04/03/2019)(Auteur: Frank Nicola)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
Claude Makélélé: "We hebben er alles aan gedaan om een goed resultaat neer te zetten, maar de laatste 15 minuten kwamen we niet meer onder de druk van de thuisploeg uit. Ik opteerde voor vier wijzigingen ten opzichte van onze vorige wedstrijd, maar het mocht niet baten. Met het fysieke spel en de lange ballen hadden we het moeilijk. Het gebrek aan ervaring kwam bij mijn ploeg ook tot uiting. Na het verzekeren van het behoud ben ik wel
tevreden met de prestatie van mijn spelers."

Laszlo Bölöni: "We waren nerveus, omdat de druk om het behalen van het begeerde Play-Off één ticket groot was. We wisten dat KAS Eupen ten opzichte van heenwedstrijd aan kwaliteit had gewonnen. Dank zij de bezielende leiding van hun coach heeft de club ook moeiteloos het behoud kunnen verzekeren. Wij hadden het moeilijk om het verschil te maken. Ik ben blij voor Simen dat de ploeg zijn fout heeft gecorrigeerd. We zijn nu 18 maanden bezig om van deze club een topper te maken. Dank zij de financiële inspanningen van de investeerders is dat ook gelukt. Als technische staf en spelersgroep zorgen we met het behalen van PO één voor een kleine beloning. Ook het fantastische publiek verdient een pluim. De fans volgen ons overal en zijn loyaal. Lior Refaelov kan beter, maar ook hij werd gestuit door een formidabele doelman."

"Ik heb de afgelopen weken getracht om bij alle media heisa de druk weg te houden van mijn spelersgroep. Dat is aardig gelukt. Nu moeten we met de trainersstaf evalueren en ons klaarstomen voor de play-offs. Wellicht kunnen we de grote clubs het vuur aan de schenen leggen en ze uit hun comfortzone halen, al ben ik tegen het systeem van play-offs, zeker play-off 2, want dat is een degradatie van de reguliere competitie. Zo kan het ook gebeuren dat als KRC Genk enkele fouten maakt, alsnog haar koppositie uit de reguliere competitie verliest. Daar ga ik niet mee akkoord."
 
  
HOME