Nieuwtjes Online
(08/06/2019)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Applaus op alle zitjes en banken van het Bosuilstadion. Gisterenmiddag onderschreef Dieumerci Mbokani (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online) immers een nieuwe overeenkomst bij Royal Antwerp FC en verlengt daarmee zijn verblijf bij de club met (ten minste) een seizoen. Hoewel hij niet meer opgeroepen werd voor zijn nationale elftal, liet de Congolese spits van zich spreken tijdens het afgelopen seizoen. Samen met zijn ploegmaats bracht hij voor het eerst in 22 jaar Europees voetbal naar Deurne-Noord. We wensen Dieu veel succes tijdens zijn tweede campagne in het rood-witte shirt van de Ploeg van 't Stad.
**Olivier Renard volgt Sven Jaecques op als sportief adviseur. Hij onderschreef een contract van twee siezoenen en brengt adelbrieven mee van bij KV Mechelen en Royal Standard de Liège waar hij eerder actief was als speler en technisch directeur. Voetbalschoenen aantrekken, zal hij in Deurne-Noord niet meer doen, maar als assistent van Luciano D'Onofrio ligt er veel werk te wachten op de nieuweling. Hartelijk welkom en veel succes gewenst.
**"De identificatie van overtreders van een stadionverbod is een cruciale doelstelling van ons", reageert de Voetbalcel in De Nieuwe Gazet en dus geven de nieuwe abonnees van de club voortaan een foto af bij het verlengen of aankopen van een seizoenskaart "De Voetbalcel juicht zulke systemen toe, omdat ze er ook kunnen toe bijdragen dat fans met een stadionverbod toch niet door de toegangshekken glippen", aldus nog DNG van vandaag.
**De nationale media pikten een bericht op van over het water. Enkele Engelse en een Schotse club zouden een bod voorbereiden op Daniël Opare. De rechtsachter moest het afgelopen seizoen Aurélio Ulineia Buta (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online) lange tijd voor zich dulden, maar speelde desondanks enkele opvallende wedstrijden tijden Play-Off I. Er kwam nog geen officiële reactie van bij de club.
 
  
HOME