Nationale 1A - competitie - speeldag 2 - Royal Antwerp FC-KVRS Waasland-SK Beveren
Bosuilstadion - zondag 4 augustus 2019 - 20:00u.
(03/08/2019)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
Scheidsrechters: Alexandre Boucaut, Dirk Gilon, Jeroen Walschap, Christof Dierick

Kern: Dino Arslanagic en Matheus Borges Domingues revalideren gedreven en vlot van hun blessure, ook DaniŽl Opare is bezig aan zijn langzame herstelperiode. Robbe Quirynen komt bij de achttien in een voor het overige ongewijzigde selectie. Didier Lamkel Ze sloot half de week opnieuw aan bij team a, maar worstelt nog met een conditionele achterstand. Hij wordt met stevige individuele sessies klaargestoomd voor het grote werk. Dieumerci Mbokani bevestigde am Kehrweg zijn statuut van absolute sterkhouder.

Facts & figures: gele kaarten CO >> (2), gele dreiging >> niemand, geelgeschorst CO >> niemand - rode kaarten CO >> (0), roodgeschorst CO >> niemand - dokterscabinet >> Dino Arslanagic, Matheus Borges Domingues, DaniŽl Opare.

Nieuwssprokkels Online:
**Lees ít Antwerp Clubblad en kom alles te weten over de sportieve zaken in en rond de Bosuil: Editoriaal: Geen toeters maar daden, Interview met Ritchie De Laet, Zomertransfers, Wijzigingen aan de spelregels, Welkom KV Red Star Waasland-SK Beveren,
Hervormingen bij de Pro League en de KBVB, Bosuil 2 0, Speelschema 2019-2020, Onze steunende leden + Abonnementinformatie Clubblad, Uit de oude doos, Poster: A-kern 2019-2020, Eeuwige Rangschikking 1895-2019, Retro: 1914-1918 (deel 1) , Cartoon,
Voor het archief, Antwerpkwis, Bosuiltjes, R.A.F.C.-Worldwide, R.A.F.C.-Jeugd: Eindklassementen 2018-2019, De Bosuil: Meteen tegen het zwarte beest.
**Het verleden: met een doelpunt net na de kampwissel en een tijdens de ultieme minuten van de partij pakte de fusieclub uit het Waasland vorig seizoen drie kostbare punten in Deurne-Noord, die later in de strijd voor het behoud van KSC Lokeren OV heel goed van pas gekomen zijn. Het was overigens niet de eerste keer dat KVRS Waaland-SK Beveren, de club met een hele lange naam ten gevolge van een zekere traditie van fusies allerhande, van de acht onderlinge partijen op de Bosuil, wonnen de beide clubs er elk drie, twee keer draaide het uit op remise. De Waaslanders wonnen wel de laatste drie edities. De Bosuil is gewaarschuwd voor een team, waarvan wordt voorspeld dat het een moeilijk seizoen te wachten staat!
**Het moet lang geleden zijn, maar doelman Sinan Bolat, die zich niet hoefde te onderscheiden am Kehrweg haalde de top vijf in de weekstemming van de meest verdienstelijke Antwerpspeler niet. Hoewel hij kei lovende commentaren kreeg binnen en buiten de club, moest Geoffry Hairemans schutter van dienst Dieumerci Mbokani laten voorgaan. Ivo Dos Santos Rodrigues, Alexis de Sart en Aurťlio Ulineia Buta legden beslag op de dichte ereplaatsen.
 
  
HOME