UEL PLAY-OFF - Tegenstander bekend
Royal Antwerp FC boekt tickets richting Cyprus
(10/08/2021)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
Royal Antwerp FC plaatste zich op de laatste speeldag van de Champions Play-Off van vorig seizoen opnieuw voor Europees voetbal. Door de matige coëfficiënt van ons land, moet de Great Old helaas aantreden in de laatste voorronde van de Europa League. Om de tegenstander te kennen was het wachten tot vandaag. Omonoia FC uit Cyprus won vorige week met het kleinste verschil in het eigen GSP-stadion van Flora Tallinn, maar kon die voorsprong niet vasthouden. Na negentig minuten en verlengingen stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord in het Lilleküla Stadium. Strafschoppen moesten uiteindelijk beslissen over de kwalificatie. Het doelpunten op verplaatsing zijn bij gelijke stand sinds dit seizoen immers niet langer doorslaggevend. De bezoekers toonden zich in de shoot-out het best (4-5). Volgende week donderdag, 19 augustus, speelt Royal Antwerp FC de heenwedstrijd in de Cypriotische hoofdstad Nicosia. Met zijn 22.859 plaatsen is het GSP-stadion het grootste van het eiland. De terugwedstrijd volgt een week later in het eigen Bosuilstadion. Royal Antwerp FC kondigde meteen aan dat er snel info wordt vrijgegeven over de ticketverkoop.