Nieuwtjes Online
(23/01/2017)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Geruststellend nieuws vanwege Kevin Debaty. Hij was ondanks hoofd- en nekpijn aanwezig op training vandaag. De Antwerpdoelman was even groggy na de domme charge van Azevedo, die wel fysieke schade opliep.
**Met een punt uit twee wedstrijden lijkt het Afrikaanse landenkampioenschap van Mamoutou N'Diaye er bijna zeker op te zitten. Mali behoudt slechts een kans op kwalificatie als het zelf wint van Oeganda en Egypte verliest van Ghana. In poule C is D.R. Congo de fiere leider met vier punten. Nicaise Kudimbana mag hopen op een verlengd verblijf in Gabon. Enkel bij verlies tegen het laatstgeklasseerde Togo volgt er mogelijk de uitschakeling.
**De federatie is al opnieuw bezig met de volgende verplaatsing naar Stade Leburton. Niet-aangesloten supporters kunnen dinsdag (11.00 - 20.00u.) en woensdag (16.00 - 20.00u.) tickets aankopen en de verplaatsing met de bus reserveren in het Antwerp Themacafé. Identiteitskaart verplicht voor te leggen. Update van de info via de Facebookpagina.
**Afgelopen weekeinde stonden twee ex-Antwerp-assistenten tegenover elkaar voor een topper in de tweede amateurreeks. Jonas De Roeck ging met K Berchem Sport op bezoek bij Bocholter VV van Johan Lauryssen. De bordjes bleven uiteindelijk in evenwicht. De Rooiclub behoudt de leidersplaats in de reeks.
 
  
HOME