Nana Asare

Naam: Nana Akwasi Asare
Nationaliteit: Ghanees
Geboortedatum: 11 juli 1986
Geboorteplaats: Kumasi (Gha.)
Overleden op: 1 januari 1000
Lengte: 1.67
Gewicht: 60 kg
Positie: centrale of linkerverdediger - linksmidden

Bij R.A.F.C. van 16-07-2004 tot 07-06-2005

Carière

Kumasi Cornerstones (Gha.)(...-...), Feyenoord Fetteh Football Academy (Gha.)(...-2003), Feyenoord Rotterdam (Ned.)(2003-2007), R Antwerp FC (1)(2004-2005 - leen), YR KV Mechelen (25)(2005-2007 - leen), YR KV Mechelen (25)(2005-2009)FC Utrecht (Ned.)(2009-2013), KAA Gent (7)(2013-...)

A-internationaal voor Ghana sedert 2007. (voorlopige balans op 15 november 2012: 7 matchen - 0 doelpunten)

Palmares:
2007: Promotie tweede klasse
2008: Derde plaats Africa Cup of Nations
2009: Finalist Beker van BelgiŽ
2011: David di Tommaso-trofee 'speler v.h. jaar in Ned.)
2015: Landskampioen BelgiŽ met KAA Gent

Wedstrijdstatistieken bij R.A.F.C.

Seizoen Totaal Competitie BvB Vriend Euro Doelpunten Geel Rood
2004-2005 31 27 3 1 0 4 (4) 4 1
Alle wedstrijden       Totaal aantal doelpunten tussen haakjes
©2015 - De ANTWERPSUPPORTER Online
Statistische gegevens ism Dirk Willocx