Toeschouwers: 750

Scheidsrechter: Eddy Kasprzak

Lijnrechters: Van Ransbeeck - Eric Van Den Putten

Supporters blijven op hun honger zitten

Eigen bericht - Pas in de tweede periode was er echt sprake van een evenwichtige partij. Toen pas bracht coach Desaeyere met invallers Boualem Merrir, Anders Nielsen, Omar Mussa (i.p.v. een tegenvallende Arthur Gomez!), Alan Grozdanic, Edwin Ouon en David Fox een competitief elftal tussen de lijnen. Voor de pauze kreeg het lokale Verbroedering (bijna) vrij spel. De blauw-gelen waren in alle linies meester, verdedigden secuur en tikten de bal snedig rond. Halverwege de eerste helft kon Rouvrois met een listige steekbal Vandecauter voorbij een werklustige Koen Gommens sturen. Koud kunstje om onder Govert Boyen binnen te tikken. Dat de score niet verder opliep was te wijten aan een puike rood-witte buitenspelval die de bal ver van het eigen doel hield. Een kopbal naast van Arthur Gomez was overigens zo goed als de enige mogelijkheid voor de Great Old. Rusten met 1-0. Merkwaardig toch dat niet alleen gele zondaar Csaba Bernath, maar ook Stefan Leleu heel wat overtredingen moest begaan.

Na de pauze duidelijk beterschap bij rood-wit en al bijna direct een tegendoelpunt. Govert Boyen bediende de vrijspurtende Patje Goots, vervolgens in een tijd in de loop van Anders Nielsen, die de reuze kans niet verkwanselde (1-1). Ook Patje Goots kwam nog in schietvrije positie, maar nu pakte de doelman de harde knal wel. Knapste kans was misschien nog die schitterende vrije trap van Anders Nielsen die langs de onderkant van de lat en via de Geelse verdediging in corner verzeilde. Op de 72e minuut een furieus lokaal appel voor penalty als Geebelen plat op de buik ging in het strafschopgebied. Scheidsrechter Kasprzak wuifde het protest weg. KFC V. Geel kwam nog eenmaal dicht bij de overwinning, maar de gerichte kopbal van Rouvrois werd door Govert Boyen gepareerd. Met een stiftertje over doel van Patje Goots werd minuten voor tijd ook de laatste bezoekende mogelijkheid niet benut.

Drie dagen na mekaar gelijk en nog niet verloren tijdens de oefencampagne oogt leuk, maar de supporters blijven door het grote aantal experimenten toch wat op hun honger zitten. Boualem Merrir is helaas al de tweede rood-witte speler die tijdens de oefencampagne zwaargeblesseerd geraakt. Amper tien minuten op het terrein viel hij uit met een bijzonder erge knieblessure. Er wordt gevreesd voor een herstelperiode van zo'n zes maanden.

(PeWe - bron: De ANTWERPSUPPORTER Online - 12/07/2003)

19 Patrick Goots

46' 15 Arthur Gomez (uit)/
11 Omar Mussa (in)
46' 12 Mustafa Keita (uit)/
16 Boualem Merrir (in)
46' 18 Csaba Bernáth (uit)/
14 Alan Grozdanic (in)
46' 8 Koen Gommers (uit)/
2 Edwin Ouon (in)
46' 7 Tom Vanruysseveldt (uit)/
10 David Fox (in)
46' 13 Mussuni Nsongo (uit)/
9 Anders Nielsen (in) - 48'
55' 16 Boualem Merrir (uit)/
10 Robin Peeters

60' 11 Ahmet Gursever (uit)/
23 Davy Voordeckers (in)
65' 18 Peter Bollars (uit)/
14 Davy Van Gestel (in)
87' 9 Kris Rouvrois (uit)/