K.F.C. Berendrecht Sp.

1 - 7

Vrij. 10/06/2011 19:30 u.

R. Antwerp F.C.

 
 
 
 
Plaats: Monnikenhofstraat

Toeschouwers: 650
 
Scheidsrechter: Bart Broeckx

Lijnrechters: Mark Gysen - Stanny Broos
 
Wikken en wegen in het Noorderdistrict
Voor de eerste oefengalop van het seizoen mochten maar liefst 6 testspelers opdraven. Naast Jeroen Hofmans, Benjamin Lambot, Pelgrims, Peersman en Oris mochten Chestian Ibeagha, Vakamon Kromah, Sero Nokia, Eugene Fomumba, Eric Ndizeye en Sammuel de Almeida Seyo Cardoso hun kunnen tonen aan de Antwerpse fans. Die waren - ondanks de vochtige weersomstandigheden - toch in grote getale komen opdagen om de nieuwelingen van een eigen oordeel te voorzien.

De wedstrijd zelf had niet echt veel om het lijf, wat maar normaal is voor een vroege oefenpot. Kevin Oris, Sammuel Cardoso en Eric Ndizeye kregen elk goede kansen. Het duurde slechts een kleine 10 minuten vooraleer de score werd geopend. De voorzet van Eric Ndizeye verdween achter doelman Joris Boehme in doel. De plaatselijke keeper bleek toch wat in z'n mars te hebben toen hij Eric Ndizeye en Sammuel Cardoso later in de wedstrijd op een fraaie manier van een doelpunt kon houden. De score werd desondanks toch uitgediept door Eric Ndizeye, die een actie van Kevin Oris afrondde. Ook Kevin Oris zelf kwam nog op de 'scoresheet', met een mooie overhoekse knal vanop 20 meter.

Bij de rust kwamen Emmerik De Vriese, Yannick Put, Yens Peeters en Niels Martin de contractspelers vervangen, zodat de testers verder mochten proberen coach Bart De Roover te overtuigen. Vakamon Kromah scoorde, net voordat Eric Ndizeye met een kuitprobleem naar de kant moest, tweemaal in tien minuten. Kerem Zevne was de vervanger. Yannick Put liet zich evenmin onbetuigd. Hij kon scoren na een mooie borstcontrole en dito volley. De laatste Antwerpse schutter was de Braziliaan Cardoso, die met een kopbal aan de tweede paal de invallersdoelman kon verschalken. Ondertussen wist KFC Berendrecht Sport wel nog de eer te redden, via een magistraal afstandsschot van ene Frank Stuyck.

Niettemin pronkte een 1-7 op ons scoreformulier, zodat de supporters van rood en wit met een gerust gemoed naar huis (of de kroeg) konden gaan. Volgende week krijgt de Great Old mogelijks meer tegenstand, wanneer het het opneemt tegen K. Merksem S.C.
(Thomas Slembrouck - bron: www.rafc.be - 10/06/2011)
 
 
 
R. Antwerp F.C.
31 Jeroen Hofmans
9 Christian Ibeagha (T.)
2 Benjamin Lambot
6 Eugene Fimumba (T.)
43 Marvin Peersman
8 Sammuel de Almeida Seyo Cardoso (T.) - 77'
27 Franky Pelgrims
25 Vakamon Kromah (T.) - 46' - 57'
4 Sero Nokia (T.)
15 Eric Ndizeye (T.) - 11' - 23'
10 Kevin Oris - 25'
 
45' 2 Benjamin Lambot (uit)/
30 Niels Martin (in)
45' 43 Marvin Peersman (uit)/
22 Emmerik De Vriese (in)
45' 27 Franky Pelgrims (uit)/
24 Yannick Put (in) - 75'
45' 10 Kevin Oris (uit)/
41 Yens Peeters (in)
70' 15 Eric Ndizeye (uit)/
28 Kerem Zevne (in)
K.F.C. Berendrecht Sp.
1 Joris Boehme
16 Danny Marynissen
13 William Van Robbroeck
2 Gregory Onraet
3 Tom Van Bouwel
7 Yannick Van De Venne
8 Birger Cornelis
11 Steven De Beer
15 Tim Vandenbleeken
14 Tom Dalle
12 Frank Stuyck - 50'
 
70' 8 Birger Cornelis (uit)/
10 Yannick Maes (in)
75' 1 Joris Boehme (uit)/
20 Jasper Cornelis (in)