Nationale 1A - Champions' Play-Offs - speeldag 6 - R.U.S.G.-Royal Antwerp FC
J. Marienstadion - zondag 22 mei 2022 - 16:00u.
(21/05/2022)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
Scheidsrechters: Jasper Vergoote, Jo De Weirdt, Martijn Tiesters, Erik Lambrechts

De kern: niet alleen de Kalendermanager kon op weinig bijval rekenen bij de rood-witte achterban, ook de 'prestatie'(?) van Visser werd terecht flink op de korrel genomen, welke steun hij alweer ook kon scoren bij het Referee Departement. Het wordt een moeilijke opdracht voor de technische staf om een valabele kern samen te stellen voor de laatste opdracht van het seizoen 2021-2022. Visser stuurde hoogstpersoonlijk Ritchie De Laet alweer de strafbank op, terwijl hij o.a. de ingreep van Mechele op Frey ongestraft liet! Na Birger Verstraete die al onbeschikbaar is vanaf de laatste speeldag van de reguliere competitie, moet ook Radja Nainggolan forfait geven voor deze zesde en laatste opdracht van de Champions' Play-Offs. Hij werd enkele dagen geleden aan de enkel geopereerd en zal net als Björn Engels en Viktor Fischer vanaf zowat half juni fris en monter kunnen beginnen aan de voorbereiding op de campagne 2022-2023. Aurélio Ulineia Buta vervolgt zijn individuele herstelparcours, maar verlaat Royal Antwerp FC op het einde van de lopende voetbaljaargang voor een vervolg van de carrière in Duitsland bij E.L.-finalist Eintracht Frankfurt.

De (18) namen van de selectie (in numerieke volgorde): Jean Butez, Alhassan Yusuf Abdullahi, Johannes Eggestein, Michel-Ange Balikwisha, Benson Manuel, Koji Miyoshi, Sam Vines, Ortwin De Wolf, Abdoulaye Seck, Jelle Bataille, Faris Haroun, Emmanuel Emegha, Laurit Krasniqi, William Pacho (foto: De ANTWERPSUPPORTER Online), Dinis da Costa Lima Almeida, Mbwana Ally Samatta, Pierre Dwomoh, Michael Frey.

Facts & figures: gele kaarten spelers CPO >> 9+VIER, gele dreiging CPO >> Faris Haroun, geelgeschorst JPL >> Ritchie De Laet, rode kaarten CPO >> 1, roodgeschorst CPO >> niemand, dokterscabinet >> Viktor Fischer, Radja Nainggolan, Aurélio Ulineia Buta, Birger Verstraete.
 
  
HOME