Nieuwtjes Online
Na de tentoonstelling Vic Mees, naar het Bosuilstadion voor de jaarlijkse Fandag op 17 december
(25/11/2022)(Auteur: PeWe)(Bron: De ANTWERPSUPPORTER Online)
**Dé Tentoonstelling rond de herdenking van Vic Mees is afgelopen. Niet alleen de oudere generatie bezoekers houdt er mooie herinneringen aan over, ook de club verwierf onder de goedkeurende ogen van Reus Vic Mees enkele heel geslaagde souvenirs. Samen met Jan Michel, Mark Vanderlinden en Harry Bastin nog herinneringen ophalen aan de legendarische Mister Antwerp? Kijken en luisteren naar de Vic Mees Special #2 via het youtube-kanaal van de club (https://www.youtube.com/watch?v=z4oiuSEMfTs).
**De fans van de Great Old hebben er lang op moeten wachten, maar op zaterdag 17 december worden ze verwacht in het Bosuilstadion voor de jaarlijkse Fandag (foto: archief De ANTWERPSUPPORTER Online), een traditie die zowat begon in het jaar 2000 en vervolgens telkens massaal werd bijgewoond door de supporters van de oudste club van 't land.
**Er is niet alleen voetbalbedrijvigheid in het verre Qatar, ook landelijk blijven de clubs vanaf de Challenger Pro League aan het werk en dus ook de Young Reds. Nu zaterdag zakken zij af naar de Eikstraat in Oostakker om er de jonge ploeg van KAA Gent partij te geven. De wedstrijd is gekwalificeerd met verhoogd risico en dus blijven de loketten gesloten op de dag van de wedstrijd.
**Nu maandag 28 november e.k. hervatten de spelers van team A de trainingen in het Bosuilstadion, om zich vervolgens tijdens de stage in Dubai voor te bereiden op het tweede luik van de nationale competitie, te beginnen met de wedstrijd om de achtste finale van de Croky Cup op dinsdag 20 december in het eigen stadion.
 
  
HOME