Scheidsrechter: Marcel Van Langenhoven

Lijnrechters: Tony Driesen - Werner Baetsle

Na R Antwerp FC - RFC Luik

Antwerp Clubblad noteerde (16)

Hoewel iedereen op de Bosuil respect had voor RFC Luik, heeft R Antwerp FC met een knappe prestatie van meetaf aan getoond wie er de sterkste was. Na 13 minuten stonden de roodwitten al voor toen Paolo Lallo een voorzet op het hoofd van Willy Geurts trapte. Hij trof eerst nog wel de lat en dus kon de goed gevolgde Eddy Snelders doelrijp besluiten.

Hoewel R.A.F.C. nog verscheidene kansen kreeg, duurde het tot de 55e minuut alvorens Ruud Kaiser een knappe aanval met Eddy Snelders en Willy Geurts in 2-0 kon afronden. RFC Luik kwam nog terug dank zij een penaltygeschenk van Van Langenhove. Susic nam het gretig aan. R.A.F.C. hield het hoofd koel. De enkel van Willy Geurts werd geviseerd door de Luikse verdedigers in de 76e minuut, kon de vrijstaande Ruud Kaiser na een vrijschop van Paolo Lallo er 3-1 van maken (Antwerp Clubblad-10 - 6/01/1980).
(bron: Antwerp Clubblad - 06/01/1980)