R.A.F.C. lanceert nieuw digitaal platform
(17/02/2017)(Bron: RAFC Official Press Newsletter)
Royal Antwerp FC stelt u met trots haar nieuwe digitale platform voor. Op www.rafc.be vindt u onze nieuwe website, die helemaal is afgestemd op de noden van digitale consumenten in 2017.

Verbonden zijn is een noodzaak
Antwerp beseft namelijk maar al te goed dat haar fans verwachten dat ze elk moment van de dag verbonden kunnen zijn met hun favoriete club, en dat op alle mogelijke manieren en toestellen. Antwerpsupporters willen foto’s en ervaringen delen, op de hoogte blijven van het reilen en zeilen op de club, resultaten en statistieken doornemen, en zoveel meer. Deze nieuwe website is daar helemaal op afgestemd.

Onze fans zo goed mogelijk leren kennen en belonen
Belangrijk in de digitale evolutie is om onze fans zo goed mogelijk te leren kennen. Ondertussen bezit bijna iedereen op Antwerp een Member, Season of Business Card, waarmee ze het stadion kunnen betreden, parkeren, drankjes betalen, een diner afrekenen of een wedstrijdshirt aanschaffen. Het is dan ook logisch dat we al deze transacties binnenkort online en transparant zullen kunnen weergeven waardoor we ook loyalty-punten (of ROYALty?) kunnen gaan toekennen.

Nieuwe website als eerste stap
Daarom is de website slechts de eerste stap van de lancering van ons digitale platform. De volgende stap is een eigen webshop, maar daar stopt het niet. Het doel is om de hele Antwerpcommunity een online plaatsje te geven, van de jeugdploegjes tot de fanclubs, van bedrijven tot partners. Elk in zijn eigen omgeving met eigen mogelijkheden. Daarover later meer!

Kortom, Royal Antwerp Football Club en haar community zijn ‘on the move’. Elke dag leggen we een belangrijke steen aan sterke fundamenten voor een duurzame toekomst. Geniet van deze eerste steen van onze digitale community!
 
  
HOME